-->

Nahkakorkkareiden tuunaus

Aug 25, 2013

Eräs taannoin kirppikseltä löytämäni nahkainen korkkaripari on jäänyt monesti seisomaan kaappiini, koska kengistä on tuntunut puuttuvan sitä jotain. Pähkittyäni asiaa jo pitkän aikaa päädyin viimein siihen, että ratkaisu ongelmaan olisi konjakkinen nahkarusetti. Tuumasta toimeen ja nahkavarastoani penkomaan; ja sattumalta sieltä löytyikin palanen juuri oikean sävyistä nahkaa.


Nipsin nuo päkiän päällä olleet nahkaremmit pois mattoveitsellä ja sovittelin rusetit kohdilleen. Sitten ei muuta kuin superliimaa kehiin ja kenkien uusi ilme oli valmis! Ainoa ongelma tässä on nyt se, etten ole edelleenkään ihan varma kengistä, jotenkin nuo rusetitkin näyttävät ihan tyhmiltä silmiini... Ehkä liian pieniltä ja siroilta jotenkin?

Mitä sinä olet mieltä tuunauksen lopputuloksesta, meninkö tällä kertaa ihan metikköön vai tykkäätkö? Kerro ihmeessä kommenttien puolella, jos keksit vielä jonkun tavan parantaa tuunauksen tulosta, kaikki idikset ovat tervetulleita.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. WOW, todella ihanat!!!! Rusettifani tykkää :)
  Saisko kuvaa, kun kengät jalassa ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti muru! Eilen kun koklasin kenkiä vielä uudelleen jalkaan, niin eivät näyttäneet enää niin tyhmiltä... :D Joo, voisin ottaa tässä kun ehdin ja muistan! :)

   Delete
 2. Niin ja piti vielä sanoa, että kenkien väri toooosi kaunis!

  ReplyDelete
 3. Voi vitsi, miten söpöt! Eikä huomaa ollenkaan, et on itse rusetti lisätty

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Essi! Vielä oon vähän kahden vaiheilla noista, saa nähdä saavatko käyttöä näinkään... :D

   Delete
 4. Voi kun ne on söpön herttaiset! Tykkään valtavasti noista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia, mä en vieläkään ole ihan vakuuttunut... Aika näyttää, saavatko käyttöä! :D

   Delete
 5. Super hienot! Wow! Miten teit rusetin?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, Hanna! Rusetti on tosi helppo tehdä: leikkaat nahasta haluamasi kokoisen suorakaiteen muotoisen kaistaleen, mun oli ehkä 10x4 cm ja sitten leikkaat toisen pitkän ja kapean kaistaleen, n. ehkä 13x2 cm, jonka solmit kertaalleen. Kun solmu on mukavan muhkean näköinen, virität sen tuon suuremman kaistaleen keskelle ja liimaat sen alapuolelta superliimalla paikoilleen. :)

   Vähän sekava selitys, toivottavasti saat tästä jotain selvää! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)