-->

Lace by the sea

Aug 26, 2013

Eilen oli hieman tavallisuudesta poikkeava sunnuntai, kun ohjelmassani oli erään ystäväpariskunnan vauvamasun kuvaus. Ensin brunssittelimme perusporukalla heidän luonaan masut täyteen herkkuja ja sen jälkeen meikkasin ystäväni kuvauskuntoon ja ryhdyimme hommiin.

En ollut ennen kuvannut vauvamasukuvia, joten koko puuha oli mullekin hauskaa harjoittelua, mutta kyllä kuvien joukosta löytyy jopa muutamia helmiä. Toki on vielä huisisti petrattavaa ihmisten kuvaamisessa, valotuksen säätämisessä ja vaikka missä muussa seikassa, mutta noin ekaksi kerraksi olin todella tyytyväinen kuvasaldoon. Saan varmaankin laittaa muutaman kuvan ihanasta masusta tännekin, jahka ystäväni ensin näkee kuvat!

pitsitunika H&M :: huivi Burberry :: laukku LV :: nahkarannekorut BESO Helsinki :: aurinkolasit RayBan

Kuvasimme ystävien kodin lisäksi myös ulkona meren rannalla, ja kun kerrankin tarjoutui mahdollisuus hyviin asukuviin, en kieltäytynyt ystäväni tarjouksesta napata sellainen. Tykkäisin laittaa blogiin enemmänkin asukuvia, mutta kun niistä tulee jalustaakin käyttäen itsestäänlaukaisijalla useasti kamalaa mössöä, jäävät ne yleensä kokonaan pois blogista. Asukuvat toimisivat blogissa kivana asuarkistona itselleni, kun aina kiireen keskellä ei jaksa hirveästi miettiä mitä päälleen sutaisee...

Mitä mieltä te olette asukuvista, jes vai nou?

6 comments:

 1. Asukuvat yes - ja tuossa kuvassa kiva yhdistelmä;)
  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, ja kiitos! :) Sinne myös kaunista viikon jatkoa. :)

   Delete
 2. Ehdottomasti kyllä asukuville! Tuokin on niin kaunis kokosnaisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että vastaanotto on positiivinen. :) Pitää yrittää käyttää nämä tilaisuudet nyt enempi hyväkseen, kun on kuvaaja paikalla... ;) Ja kiitos ihana kehuista!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)