-->

kirppislöytöjä

Aug 5, 2013

Olen ollut aikainen lintu kolmena kesäsunnuntaina ja suunnannut Vermon raviradan kirppikselle tekemään löytöjä. Vermon kesäkirppis on aivan mielettömän kokoinen viritelmä, joka levittyy parhaina kertoina lähes koko parkkipaikan laajuudelle ja tarjolla on tavaraa ihan joka lähtöön. Lähes joka kerta paikalle on ajanut muutamia myyjiä myös kauempaa Suomesta peräkärryineen, jotka ovat täynnä jos jonkinlaista aarretta esimerkiksi vanhojen latojen, navettojen ja mökkien uumenista. Myyjien joukossa on ilahduttavan vähän feikkiä ja trokattua tavaraa myyviä, ja sen sijaan pöytien takaa löytyy runsas määrä sitä ihka aitoa vanhaa ja käytettyä roipetta, mikä juuri onkin kirpparihengen mukaista.

Olen näiden muutaman rundin aikana löytänyt ihan hirmuisen määrän vaatetta itselleni ja vauville, jonka lisäksi mukaan on tarttunut jotain muutakin. Alla eilisen ja sitä edellisen kerran saalista muiden kuin vaatteiden osalta.
Ensimmäisessä kuvassa ihanat Zaran mokkasandaalit, jotka olivat uutta vastaavassa kunnossa. Hinta: kaksi euroa. Toisessa kuvassa kaunis, arvioni mukaan jo vintageksi laskettava nahkalaukku, jonka ihanan konjakkinen krokopinta sulatti sydämeni. Hinta: kaksi euroa. Kolmannessa kuvassa eilisen meikkilöydökset, sininen luomarinappi Grimasilta, kuparinen nappi Max Factorilta ja korkkaamaton mineraalipeittari Cliniquelta, hinta yhteensä kolme euroa. Juu, kyllä tuo kirpulta shoppaaminen vaan kannattaa!

Kertokaapas lukijat onko Vermon kesäkirppu tuttu teille? Ja tosiaan, kommenttiboksin puolella saa toki jakaa myös omat kirppissuosikkinsa, kuulen mielelläni uusista paikoista, jonne päästä koluamaan aarteiden perään!

4 comments:

 1. Whaat? Ei oo todellista. Niin upea laukku kahdella eskolla. Mä haluun myös vermoon. Ja äkkiä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, just niin mäkin ajattelin! :) Että eikun Vermoon vaan hipsis ens sunnuntaina! ;)

   Delete
 2. Oi kuuulostaapa hyvältä paikalta, pitää jaksaa vielä joku sunnuntai :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En voi muuta kuin suositella vilpittömästi! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)