-->

Maksimekkohimotuksia

Aug 8, 2013

Vietin eilisen illan mitä ihastuttavimmassa seurassa, ensin nauttien herkullisesta ruoasta Shanghai Cowboyssa ja sitten terassilla istuskellen, fiilistellen Helsingin upeaa kesäiltaa. On se vaan jännä miten nelisen tuntia hujahtaa ihan varkain ohitse, kun seura ja jutut ovat kohdillaan, hehe... Hyvä kun muistaa välillä henkeä vetää jäpätyksen keskellä. Kiitos muru vielä kivasta illasta, olet loistoseuraa!

Tämän pikku aasinsillan kautta pääsemmekin otsikon toiseen aiheeseen, eli lupaamaani nettikauppavinkkiin. Joillekin teistä se suattaapi olla jo tuttu, mutta toisille taas sitten ei, joten here goes. Tittididii: boohoo.com. Hommahan lähti siitä, kun spottasin erään neitokaisen päältä terassilla ihan mielettömän maksimekon, joten eikun tuumasta toimeen ja selvittämään mekon ostopaikkaa! Ragdoll kipaisi oitis ketteränä likkana naapuripöytään kehumaan mekkoa ja kysymään sen alkuperää. Ostopaikaksi paljastui kyseinen nettikauppa, josta en itse tainnut olla edes kuullutkaan, mutta jonne lähtee ehkä tässä lähipäivinä pieni tilaus. Tuo upea neitokaisen päällä näkemäni mekko on vaan ehkä pakko saada... Naureskeltiin Ragdollin kanssa että seuraavan kerran kun nähdään, tullaan kummatkin paikalle sitten samassa ihanassa mekossa, LOL.

Arvaatteko mikä oli tuo suosikkimme? Psst, kolmas vasemmalta!


Kokosin kollaasiin muutaman suosikin tuolta maksimekko-osastolta; valikoima on supersuuri ja hinnat aika hitsin edulliset, moneen Suomestakin löytyvään ketjuun verrattuna. 20 % kesäale on muuten voimassa vielä viiden päivän ajan, jos innostuit mekkoshoppaamaan laillani. Lisäksi kauppa sijaitsee Briteissä, joten tulleista ja muista tylsyyksistä ei tarvitse huolehtia ja postaritkin ovat ilmaiset, jos tilauksen loppusumma ylittää 25 euroa. Jippajee sanon minä! Onko Boohoo teille jo tuttu vai oletteko laillani eläneet kuplassa kyseisen putiikin olemassaolon suhteen?

6 comments:

 1. Kauniita mekkosia, mustavalkoinen mun suosikki noista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ihania ovat! Mustavalkoinen perhosmekko on kyllä upea kanssa. :)

   Delete
 2. minä myönnän, olen elänyt kuplassa --> eiku tutustumaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, muitakin uunoja siis löytyy... :D Muista pitää luottokortista kiinni! ;)

   Delete
  2. Aijjai, se on AINA paha rasti :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)