-->

peitevoiteet silmänympärysiholle: Lumene versus Dior

Aug 18, 2013

Ehkä vajaa parisen vuotta sitten törmäsin jossain blogissa suositukseen nyt jo lopuillaan olevasta peittarista silmänympärysiholle Diorilta, tarkemmin sanottuna tuotteeseen nimeltä Diorskin Nude. Suitsutuksen perusteella päätin kokeilla olisiko hinnaltaan suht arvokas (muistaakseni ehkä reilut kolmisenkymppiä?) tuote maineensa veroinen, ja olihan se.

Voide on tarpeeksi kevyttä koostumukseltaan, mutta silti riittävän peittävää mun tarpeisiin; joihin kuuluu peruskaman, eli tummien silmänalusten lisäksi vasemman silmän alla olevan ihanan ihon läpi sinertävän verisuonen peitto. Olen taputellut peittaria satunnaisesti myös laiskuuksissani kasvojen ihon muiden tasoitusta tarvitsevien kohtien päälle ja ihan kivasti tuote on näinkin pelittänyt. Mutta, kaikesta hyvästä huolimatta keksin peittarista yhden ison miinuksen: se kertyy ainakin itselläni ikävästi niihin pieniin silmän alla oleviin ryppyihin, joita saa sitten olla jatkuvasti pyyhkimässä päivän mittaan ja venyttämässä samalla tuota herkkää ihoa - ei kiva.Olen kuitenkin käyttänyt tuotteen jo lähes loppuun, koska plussia oli kuitenkin enemmän kuin miinuksia, eikä hyvää tuotetta viitsi roskiinkaan heittää. Muutama kuukausi takaperin osui silmiini kuitenkin jälleen jostain blogista kehu Diorin peittarin seuraajasta, Lumenen Dark under eyes concealerista. En valitettavasti muista blogia, mutta niin vakuuttavasti tätä Lumenen peittaria siellä kehuttiin, ettei mun auttanut kuin suunnata askeleeni kaupoille.

Reilun kympin hinta ei itkettänyt kassalla, ja tuotteen koostumus veti kyllä suupielet hymyyn. Väri on aavistuksen tuota Diorin peittaria punaisempi ja koostumus hieman edeltäjäänsä jämäkämpää, mutta tärkeimpänä ominaisuutena Lumenen peittarissa pidän sitä, että olen vihdoin löytänyt tuotteen, joka ei kasaudu niihin edellä mainittuihin pieniin ryppyihin niin hanakasti, että niitä saa olla jatkuvasti pyyhkimässä!

Kaiken kaikkiaan siis loistotuote, jonka hintalaatu-suhde on varsin kohdillaan. Suosittelen kokeilemaan, jos etsit täsmäiskua tummien silmänalusten eliminointiin.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)