-->

arjen luksusta med mamma

Sep 26, 2013

Eilisen kynsipostauksessa fiilistelin elämän pieniä asioita, joten jatketaan vielä tämäkin juttu samalla linjalla. Mamman tullessa kylään teki mieli leipaista meille jotain makeaa kaffen kanssa, joten käännyin tämän luottoreseptin puoleen. Oikaisin hieman täytteen kanssa ja levitin sen kerralla marjoineen ja jugurtteineen pohjan päälle, enkä latonut marjoja ensin, jugua sitten ja vielä marjoja päälle koristeeksi. Siksi pirtsakka pinkki väri!Yhdistetyn kahvi- ja höpinähetken kruunasi vaahdotettu kanelimaito ja mamman tuoma Fasun tumma suklaa. Ai että oli nannaa... Oon kyllä superonnekas, koska sen lisäksi että mun mamma on tietysti maailman paras äiti, niin hän on samalla mulle tosi tärkeä ystävä. Kiitos ihanasta päivästä ja illasta, mama, oli niin kivaa taas kerran! ♥ 

4 comments:

 1. Nams, kuinka herkullisen näköinen marjapiirakka :) Hieman kadehtien luen tuollaisista väleistä oman äidin kanssa. Toivottavasti itsellä on samanlaista sitten kun omat lapset aikuisia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, se oli kyllä namia. :)

   Eihän tällaiset asiat tosiaan koskaan ole itsestäänselvyyksiä, siksi muistankin olla niistä kiitollinen. <3 Toivon myös, että sinäkin saat sen sitten kokea omien lastesi kanssa aikanaan! :)

   Delete
 2. Omnomnom. Varmasti ollut niin herkkua. Täällä vaan vesi kielellä katsellaan :P

  Me kans äidin kanssa ollaan ystäviä ja voi miten hän onkaan tärkeä myös siinä. Äiti on tietty aina äiti, mutta silti. Äidit on parhaita ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juh, kyllähän tuo kauppansa teki. :)

   Mammat on kyllä spesiaaleja tyyppejä, ja etenkin nyt oman lapsen saatuani olen huomannut miten hienoa on voida jakaa myös näitä äitiys-juttuja oman äitinsä kanssa! <3 Se avasi meidänkin väliseen suhteeseen ihan uuden näkövinkkelin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)