-->

bilemekkoa metsästämässä

Sep 7, 2013

Täytän lokakuussa taas vuosia, ja vaikkei tänä vuonna tulekaan pyöreitä täyteen, järjestän silti ihanille tytöilleni kunnon bileet, koska viime vuoden pyöreät numerot jäivät juhlistamatta erikoispallo(masu)n vuoksi. Synttärikemut ansaitsevat ehdottomasti arvoisensa paardimekon, joten otin asiakseni jo nuuskia hieman nettirättilöiden valikoimaa näin viitisen viikkoa ennen h-hetkeä. Muutama kaunokainen osuikin silmiini Nellyltä, missä tuota bilemekkovalikoimaa tuntuu todella riittävän.

mekko :: mekko :: mekko :: mekko
(Ei, tämäkään ei valitettavasti ole maksettu mainos!)


Haluaisin pukeutua juhlissani mekkoon, jossa olisi sitä jotain - toiveissani on siis löytää sähäkkä showstopperi kruunaamaan bileillan. Suomeksi sanottuna haluan siis näyttää aivan päinvastaiselta, kuin lähes joka päivä kotimamma-arjen keskellä, hah... Väritoiveissa siintää musta mekko, mutta kollaasiin eksyi pari nudenkin väristä yksilöä. Mekon pariksi  - mikä se sitten onkaan - ajattelin suht peittäviä mustia sukkiksia ja mustia tappokorkoja, luonnollisesti.

Löytyykö kollaasista mitään teidän silmää miellyttävää? Ja hei, jos teillä on joitain huippuja nettikauppavinkkejä mulle mekon metsästystä silmällä pitäen, niin huikkailkaahan kommenttien puolella. Olen jotenkin ihan ällistynyt siitä, miten surkeilta näyttävät pienen kauppakierroksen perusteella ainakin Lindexin, Henkkiksen, Kappiksen, Seppälän ja Vertsun valikoimat. Pelkkää tummanpuhuvaa neuleutta ja villakangastakkia pullollaan joka kauppa, möh...

10 comments:

 1. Ensmäimmäinen on meikän lemppari.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään siitä kans tosi paljon, mutta ottaisin vyön pois. :) Väri on ihana, mutta jotenkin mieli halajaa enempi mustaa...

   Delete
 2. Ensimmäinen ja viimeinen ovat omasta mielestäni erityisen mageita :) Outnetistä suosittelisin vilkaisemaan; sieltä tekee välillä ihan loistavia löytöjä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne ovat myös mun suosikit, mutta myös tuo paljettihärpäke houkuttaa jostain kumman syystä... :D Kiitti vinkistä, pitänee klikkailla itseni Outnettiin! :)

   Delete
 3. Replies
  1. Se on kyllä ihana! :) Ja muru, kai pääset tulemaan sit paarteihin? <3 Et oo vielä vastannut kutsuun, nyt S:lle lapsivapaavaraus sisään, niin ku olis jo! ;)

   Delete
 4. Kato muru myös Asos.com T. T

  ReplyDelete
 5. Vinkkinä: womens boohoo.com on kanssa puolillaan kivoja mekkoja.

  Kesäkerttu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, kurkkasinkin jo Boohoon läpi, mutta harmikseni sieltäkään ei löytynyt mitään. Nyt on jo tosin yksi mekko kiikarissa Asokselta! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)