-->

diy: kastejuhlakortti

Sep 9, 2013

Minua vaivanneesta pienestä syyspöpöstä huolimatta eilinen oli varsin kiireinen päivä. Aloitimme sen jo aamutuimaan vauvauinnilla, mistä matkamme jatkui Sipoon maalaismaisemiin, missä vietimme upean syyskesäpäivän rakkaan ystäväpariskuntamme nuoremman tyttären ristiäisiä juhlien. Päivä ei tosiaan olisi voinut olla kauniimpi, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari kipusi lähes hellelukemiin! Ristiäisten tunnelma oli ihanan välitön ja etenkin jatkopaikka Sipoon kirkon pappilassa viehätti suloisuudellaan. Meitä vieraita hemmoteltiin herkullisin tarjoiluin, joten paikan päällä vierähti hetki jos toinenkin kahvitellessa loistoseurassa.

Olin päivän päätteeksi sen verran poikki, etten vielä päässyt käsiksi kuvasaaliiseen, mutta laitan teille tähän alkajaisiksi kuvan kortista, minkä tein pikkuruiselle päivän sankarille, josta tuli muuten mieheni kummityttö. 


Kortissa on kerrankin muutakin väriä, kuin sitä iänikuista vaaleanpunaista tai pinkkiä - joku ystäväpiiristämme voisi vaihteeksi saada pojan, jotta saataisiin näihin kortteihinkin jotain vaihtelua, heh! Kun suunnittelin mallia, mieleeni tulivat heti nuo maalatut puuperhoset, joihin liimasin vielä helmenpuolikkaita päälle. Malli on aika yksinkertainen tällä kertaa, mutte sopi tilaisuuden herkkään tunnelmaan mielestäni passelisti.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)