-->

Niittirusetit avokkaisiin

Sep 2, 2013

Tämän postauksen tuunauksesta innostuneena päätin käydä myös eräiden toisten vanhojen kirpparikenkien kimppuun. Nämä avokkaat ovat ikävä kyllä keinonahkaa, mutta niistä tuli tuunauksen myötä niin ihastuttavat, että käytän ne sitten puhki... Siksi ne olivat omaan kierrätyskasaani jo päätyneetkin, koska en juurikaan käytä enää keinonahkaisia kenkiä tai laukkuja, jos voin vain niitä vältellä. Jo hankitut yksilöt vielä menettevät, mutta uusien hankinta on itseltäni kielletty! Keinonahka kun hiostaa jalkoja ikävästi, eikä muotoudu käytössä oman jalan muotoon, kuten aito nahka ajan kuluessa tekee.Joka tapauksessa, kuvista näette siis popojen uuden ilmeen! Rusetit ovat aitoa nahkaa, ja sävyltään melkein presiis kenkien väriset, kuva vääristää värieron hieman todellisuutta suuremmaksi. Kenkien kärjet ovat jo käytössä hieman runttaantuneet, mutta sain pintaa korjattua töpöttelemällä siihen jotain kenkähuoltolaatikostamme löytämääni töhnää - yleisilme muuttui heti siistimmäksi.

Ihastuin tuohon rusetin malliin niin kovin, että suunnitelmissa on kurkata kirppiskassini pohjalta vielä eräät pyöreäkärkiset mustat nahkaballerinat, jotka voisivat hyötyä make-overista todella paljon. Näen itseni jo köpöttelemässä ne jalassani pitkin syksyisiä katuja, hopeaniittisten rusettien keikkuessa menossa mukana...

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. No johan tuli muutosta kenkiin - ja hyvään suuntaan. Pitäisiköhän sitä itsekin uskaltaa kokeilla jotain koristuksia?
  Oikein hyvää syyskuun alkua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä; pienellä vaivalla suuri muutos! :) Suosittelen kokeilemaan, kunhan mallaa ennen kuin liimaa, niin hyvä tulee. ;) Kiitos, sitä samaa sulle - täällä sataa, mutta niinhän syksyllä pitääkin! <3 :)

   Delete
 2. Ihanat! Kertakaikkisen hurmaavat popot tuunauksen jälkeen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Dahlia sanoistasi! Tykkään näistä kyllä itsekin hurjasti, hitsi kun olisivat vielä kunnon nahkaa... :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)