-->

diy: synttärikortti isille

Sep 22, 2013

Kun lähipiirissä juhlitaan, käy korttipajalla kuhina. Männä viikolla vietettiin isäni synttäreitä ja korttiin taltioitui melodista tunnelmaa suurelle (klassisen) musiikin ystävälle. Miehille on hurjan paljon vaikeampi keksiä ideoita kortteihin, koska mun kortit tuppaavat yleensä olemaan pullollaan jos jonkinlaista rusettia, satiinanauhaa ja helmeä. Oli siis pysyttävä kohtuudessa härpäkkeiden kanssa, ja mielestäni asiassa onnistuinkin.

Olin ihmeissäni kun faija jopa tunnisti kappaleen, josta nuotit ovat! Olen löytänyt aikoinaan kirppikseltä vanhoja nuotteja, jotka ostin parempaan talteen askartelua varten. Viime vuonna hyödynsin niitä tuikkukippojen koristeluun. Ja samaan hengenvetoon totean vielä, että nythän nuo kynttilätarpeet voisikin kaivaa esille tunnelmointia varten, illat kun alkavat jo olla ihanan hämäriä. Täällä ilmoittautuu yksi syksy-ihminen; on ihan parasta linnoittautua sohvannurkkaan viltin alle, kun kädessä on kuppi kuumaa teetä, toisessa hyvä kirja ja valo tulee lampun sijaan kynttilöistä. 

2 comments:

 1. Wau, säähän oot näppärä! Ja tosiaankin aika unisex-henkinen, eli käy sekä miehelle, että naiselle. ;)
  Meidän perheessä sisko on se korttihirmu, jolta kaikki kaverit tilaa niitä monimutkaisia räpellyksiä. Mä sitten askartelen mielummin vaikka kynsiä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, muru! Jaa teilläkin askarrellaanpaskarrellaan, on kyllä koukuttavaa puuhaa. :D Ja just niin, kukin tyylillään, sun kynsijutut onkin aina niin upeita! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)