-->

Vanhan olkikorin tuunaus

Sep 11, 2013

Kesähuvilamme vintiltä voi tehdä löytöjä, kuten tämän vanhan olkisen korin, missä mummoni säilytti aikanaan muistaakseni neulontapuikkojaan ja lankoja. Kori ei alkuperäisessä asussaan viehättänyt mua muun kuin muotonsa puolesta, mutta näin jo sieluni silmin miten kauniin siitä saisi pienellä tuunauksella.

Eilen ryhdyin hommiin ja sutaisin korin pintaan valkoista maalia vähän mitenkuten, lopputuksesta ei ollut tarkoituskaan tulla täysin peittävä, vaan oljen väri saa kuultaa maalin alta hieman läpi - korin sisäpuolta en maalannut ollenkaan. Valkoisen maalipinnankin jälkeen tulos oli vielä jotenkin naku, joten suunnistin nahkavarastoni luo ja tein mustasta paksusta nahasta korin kanteen roikkumaan tuollaisen lätkän, mihin leimasin sanan lelut. Sitten vaan lätkä kiinni koriin pätkällä juuttinarua ja homma oli valmis!

Korista tuli kyllä varsin salonkikelpoinen, tosin se saa nyt siirtyä entiseltä paikaltaan olkkaristamme neidin omaan huoneeseen, koska olkkariin on tulossa uusi, suurempi kori alati kasvavan lelumäärän vuoksi. Kori olisi ihan täydellinen, jos se olisi vain hieman suurempi, jolloin se vetäisi sisälleen kaikki olkkarissamme asuvat lelut. Mutta turhaan mä tässä ehkä huolehdin, eiköhän noita leluja kerry vastaisuudessakin, ja lopulta varmaan huomaan, ettei säilytystilaa niille enää olekaan vapaana...

Mitä mieltä siellä ollaan korista?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Onpas se kauniin mallinen, hyvä löytö!
  Minullekin lankakoriksi kelpaisi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, malli on kyllä hauska. Vanhojen talojen vintit on ihan parhaita tonkimispaikkoja... :)

   Delete
 2. ihana! ja hei nähdään joo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, muru. Sovitaan vaiks fb:n puolella tärskyt? :)

   Delete
 3. Mulla on samat leimasimet, ne on ihkut ja kovassa käytössä. =)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)