-->

Aging in Hollywood part 1

Sep 6, 2013

Suurena viihdesivustojen ja Hollywood-juorujen kuluttajana on monesti tullut mietittyä sitä, miten naiset vanhenevat kimaltavassa kaupungissa ja mitä mieltä maailma heistä on heidän ylitettyä tietyn iän. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että neljäkymmentä on ehdottomasti uusi kolmekymmentä, ja että neljänkympin rajapyykin ohittaneet naiset voivat vielä napata vaikka kuinka hyviä rooleja, mikäli nimeä riittää. Mutta miten käy yli viisikymppisten naistähtien?

Ulkonäköpaineet ovat kuitenkin kovemmat kuin missään muualla, kun koko maailman kriittiset  katseet kohdistuvat tähtien pienimpiinkin kauneusvirheisiin. Niistä otetaan paparazzikuvia pitkillä putkilla, kuvat suurennetaan ja lätkäistään tabloidien kansiin vierellään punaisilla tikkukirjaimilla kirkuvat shokkiotsikot. Tuntuu varmaan aika mukavalta, vai?

Kuvittelen että itsellenikin saattaisi hyvinkin nopeasti tulla tarve varmistua siitä, että näyttäisin mahdollisimman siloitellulta joka kulmasta, etenkin sitten, kun maan painovoima olisi jo hieman tehnyt tekosiaan... Tällä kertaa ajattelinkin pureutua siihen osaan Hollywoodin tähtösistä, jotka ovat kaikki jo ohittaneet viidenkympin rajapyykin, mutta näyttävät edelleenkin aivan hitsin upeilta. Eittämättä heidän takanaan seisoo kauneuden ammattilaisista ja lääkäreistä koostuva, käsittämättömän taitava tiimi, mutta he ovat kovista paineista huolimatta pystyneet säilymään suhteellisen luonnollisen näköisinä - mikä on nykypäivänä ehdottomasti hatunnoston arvoinen seikka, mitä Hollywoodiin tulee. Tässä siis omat suosikkikaunottareni!

Sharon Stone, 55.
kuva :: kuva :: kuva

Demi Moore, 51.
kuva :: kuva

Christie Brinkley, 59 (!!!).
kuvat

Andie MacDowell, 55.
kuva :: kuva

Mun mielestä on jotenkin lohdullista, että jotkut ovat vielä tajunneet pysyä kohtuudessa naamojensa kanssa, siitä huolimatta, että käytettävissä olisivat maailman parhaat plastiikkakirurgit, ihotautilääkärit ja muut "apurit". Tai mistäpä minä tiedän, ehkä nämä kyseiset tähtöset näyttävät juuri edellä mainittujen asioiden vuoksi niin upeilta, heh...

Seuraavassa postauksessa keskitytään sitten niihin epäonnistujiin, joita on ikävä kyllä pilvin pimein. Mitä mieltä sinä olet kauneusleikkauksista ja veitsettömistä toimenpiteistä noin yleensä, vai kiinnostaako asia sinua ollenkaan?

11 comments:

 1. Kiinnostaa itseasiassa paljonkin. Mulla alkaa pukkaa ikäkriisiä, vähän niinkuin jo valmiiksi. Kauhea ajatus että jossainvaiheessa silmäluomet lurpsottavat silmien päällä, tehden väsyneen näköiseksi. Ja vanhan näköiseksi myös. Voisin helposti kuvitella meneväni asian vuoksi leikkaukseen joskus, jos näin käy. Mistä raha, sitä en kyllä tiedä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana Ansku, nyt jo ikäkriisiä? :) Nuo silmäluomet ovat ilmeisesti etenkin suomalaisilla tosi yleinen ongelma, ja etenkin sitten jos asia haittaa jo näkökykyä ja/tai väsyttää otsan lihaksia niin, että päänsäryt ovat kroonisia. :/ KELA:n kauttahan leikkaukseen pääsee em. syiden vuoksi, jos lääkäri on sen katsonut tarpeelliseksi ratkaisuksi ongelmaan, joka kulkee monilla suvussa.

   Delete
  2. Joo, näin mäkin olen ymmärtänyt. Täytyy siis toivoa, että jos luomet lurpsahtavat, haittaisivat ne näkökykyääkin ;) Huh! Aika riskaabeli toive!

   Delete
 2. No, kyllähän se kiinnostaa. Varsinkin kun maan painovoiman vaikutuksen jo näkyvät omassa nassussa...Jotenkin kuitenkin uskon itse vielä luonnolliseen vanhenemiseen, mutta taistelua se on päivästä päivään kun näkee itsensä peilistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskoakseni aika harva nainen pystyy ohittamaan nämä ajatukset pelkällä olan kohautuksella, eikä siinä mitään. Jokaisen oma elämä ja naamahan se on, eikä siinä pitäisi muilla olla nokan koputtamista. Itse pidän kuitenkin sellaisesta lopputuloksesta, josta ei huomaa mitään tapahtuneenkaan, jos mahdollista. Iän merkit voivat näkyä kasvoilta myös todella kauniisti! Omasta asenteesta ja kauniista hymystä on myös kiinni paljon. :)

   Delete
 3. Christine Brinkeyllä on varsinkin oikean puoleisessa kuvassa aika pinkeät poskipäät ja leikatun näköiset silmät.

  Joitain vuosia sitten hän oli luonnollisemman näköinen, mutta silti hyvin kaunis.

  Minun tuskin kannattaa, vaikka joskus haluaisin, mennä luomileikkaukseen. Arpeennun aika näkyvästi ja lopputulos voisi olla kahta kauheampi. Paras siis tyytyä omaan ulkonäköön ja korjata sitä kosmetiikan keinoin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, onhan rouvaa varmasti operoitu kerran jos toisenkin, lähinnä vaan täällä ihastelen tulosta, joka ei kuitenkaan näytä hillittömän luonnottomalta, verrattuna tosi moneen viisitoista vuottakin nuorempaan kollegaan. :) Hyvät geenithän kaikille näille naisille on siunaantuneet, lääkäreiden ja muun ammattiarmeijan lisäksi.

   Luomileikkaus tuntuu olevan nyt kovasti pinnalla täällä kommenttienkin puolella. Ymmärrän tosi hyvin tuon arpeutumisasian, joillakin iho on vaan sellainen. :/ Kosmetiikalla päässee etenkin tulevina vuosina pitkälle, kun laboratorioiden uumenissa kehitellään koko ajan entistä tehokkaampia taikajuomia... ;)

   Delete
 4. Kiitos kiinnostaa - itsellä odottaa yläluomileikkaus heti, kun raha- ja lomatilanne sen sallii. Oli itse asiassa tarkoitus jo tänä kesänä leikkauttaa, mutta sitten tuli ostettua pojalle asunto ja nyt on matti kukkarossa - ainakin tähän tarkoitukseen.
  Ylläolevista kaunottarista tykkään kaikista muista paitsi Demi Mooresta, jonka leikkaukset ovat muuttaneet minusta aivan eri näköiseksi kuin mitä hän oli nuorempana. Mutta Sharon Stone - vaikka onkin leikelty ja ilmeisesti otsassakin botoxia, on upea! Samoin Christie ja Andy - uskomattoman näköisiä! Kaikki kolme ovat onnistuneet säilyttämään jotain siitä, miltä näyttivivät nuorempina ja silti kaikista toimenpiteistä huolimatta säilyttämään ilmeikkyytensä. Ja vartalonsa, huoh;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olitpa ihana, kun sijoitit luomiesi sijaan poikaasi! <3 Etköhän sinä ne luometkin jossain kohtaa saa kuntoon, maltti on valttia. ;)

   Musta Demissä on kyllä vielä kosolti "vanhaakin", nenä erityisesti on niin persoonallinen, että siitä tunnistaa nuoremman version. :) Ja voih, kyllä noita kroppia kelpaa kattella, tällaisen kymmeniä vuosia heitä nuoremmankin!! :D

   Delete
 5. Taru, nyt sainsen blogilistan linkin kuntoon:) Ainakin uskon niin...toivotaan että toimii!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)