-->

Aging in Hollywood part 2

Sep 28, 2013

Aiemmin oli puhetta siitä, kuinka kimalluskaupungin naisilla on hurjia paineita näyttää hyvältä ja etenkin nuorelta valokeilassa paistatellessaan, ja kuinka tämä saa entistä useamman heistä kääntymään taitavan plastiikkakirurgin tai vähintään ihotautilääkärin puoleen. Viime postauksessa katseltiin upeita keski-ikäisiä naisia, jotka eivät toistaiseksi ainakaan olleet sörkkineet kasvojaan liikaa (minun mielestäni), mutta nyt on aika kääntää katseet asiassa epäonnistuneiden puoleen.

Madonna, 55.
kuva :: kuva
Ykkösenä supernainen Madonna. Hän haluaisi meidän vieläkin uskovan että nykyinen ulkonäkö on täysin terveellisten elämäntapojen ja makrobioottisen ruokavalion ansiota, mutta minä uskallan väittää muuta. Etenkin vasemmassa kuvassa nähtävä tyynynaama-efekti on jo niin selkeä, että yhtä hyvin Madonna voisi heilutella kädessään kylttiä, jossa lukee "hurahdin rasvansiirtoihin". Ne ovat nimittäin mitä todennäköisimmin turpean lookin takana, jonka tarkoitus on saada kasvot näyttämään nuorekkaan pulleilta, iän tyhjentäessä kudosten rasvavarastoja ja vetäessä siten kasvoja alaspäin. Voi Madonna, minkä teit!

Meg Ryan, 51.
kuva :: kuva
Seuraavana Meg Ryan, Ameriikan entinen sydänkäpy, jonka jano ei johdattanutkaan häntä ikuisen nuoruuden lähteelle, vaan pikemminkin The Muppet Show:n kulisseihin. Meg on jo kauan sitten kadottanut sen raikkaan nuoruuden hehkun, mikä teki hänestä kuuluisan ja lähtenyt sen sijaan tielle, jonka varrella on piipahdettu kerran jos toisenkin huulitäytepiikillä, sekä hermomyrkkyshotilla. Huomaa pysyvä hämmästynyt ilme, josta tähti saa kiittää botoxia.

Donatella Versace, 58.
kuva :: kuva
Kolmantena Versacen muotitalon matriarkka, Donatella Versace, jonka kasvot nykyisellään vetävät minut aika hiljaiseksi... Hän näyttää yksinkertaisesti pelottavalta luonnottoman kireine ihoineen ja äärimmilleen täytettyine huulineen. Donatellan tunnusomainen meikki - tummat silmät ja vaalennetut kulmakarvat - ei myöskään auta asiaa, ja valkoisesta tukasta ja oranssista feikkirusketuksesta en edes aloita.

Kylie Minogue, 45.
kuva :: kuva
Kylli-täti oli vielä kymmenisen vuotta sitten päälle kolmekymppisenä todella raikkaan näköinen kasvoiltaan, mutta sittemmin ikuisen nuoruuden kaipuu on vienyt voiton, ja nykyisellään naisen kasvot ovat pinkeät kuin liian täysi ilmapallo - otsa ei rypisty, ja muiden ilmeiden, kuin tämän yhden ainoan muodostaminen näyttää tuottavan laulajatähdelle suuria ongelmia.

Teri Hatcher, 48.
kuva :: kuva
Täydelliset naiset-sarjassa ihastuttanut Teri Hatcher on myös vienyt botox-leikit suhteellisen pitkälle, häntä tuntuu vaivaavan sama ilmeettömyys kuin Kylli-tätiäkin, ja lisäksi liika hermomyrkyn pistäminen lähelle silmiä on vetänyt ne sirrilleen. Kasvojen yleisilme on todella pingottunut, eikä luonnollisuudesta ole enää tietoakaan.

Että sellaista Hollywoodissa. On jotenkin surullista, että ihmisiltä katoa täysin suhteellisuudentaju ulkonäköasioiden suhteen, jotenkin voisi luulla että jollakin läheisellä olisi pokkaa vähän vihjata, että nyt kuules Madde alkaa näyttää vähän liian turpelta tuo naama, tai että Donatella, muru, älä täytä enää huuliasi - ihan oikeesti.

Yritin myös valita postauksen kuviksi niitä luonnollisimmasta päästä olevia, koska netti on pullollaan niitä kauhuotoksiakin. Mitä ajatuksia kuvat teissä herättävät? Haluaisitteko seuraavassa postauksessa lukea miesten ulkonäön muokkauksesta?

2 comments:

  1. Olen varmaan juuri tuollainen tyyny-naama sitten kuuskymppisenä. :D haha. Nyt on hyvä nauraa, mutta mitenköhän reagoin oikeasti, kun ikä alkaa painaa ulkoisesti, mutta sisäisesti olen vielä tytöntylleröinen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, höpöhöpö! :D Niinhän se menee, että se ulkokuori ei varmaankaan vastaa sitä omaa mielikuvaa siitä, miten itsensä näkee ja sitten tulee tarve muuttaa sitä enemmän sen suuntaiseksi.

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)