-->

Kukkapöksyt

Sep 16, 2013

Eiliseen ohjelmaan oli merkattu vauvavapaata, jonka vietin ihanassa seurassa, suunnatessamme rakkaan ystävän kanssa Tanssii tähtien kanssa-ohjelman kauden live-avausta katsomaan. Koska ohjelma itsessään on aika glitz ja glam, piti meidänkin tietysti sonnustautua vimpan päälle. Meikkasin ystävän kauniit kasvot, joten niistäkin saadaan vielä kuvat blogin puolelle, jahka ennätän niin pitkälle. Mukana menossa oli myös ystävän ystävä, joka otti ystävällisesti musta asukuvat. Harvinaista herkkua olla naisen kuvattavana, jonka kommentti touhusta oli "kivaa!". Miehellä riittää touhuun aikaa yleensä noin puoli minuuttia ja kärsivällisyyttä ei senkään vertaa...

housut H&M :: kengät Bianco :: toppi Gina :: bleiseri Zara :: laukku HALI:sta :: huivi  LV


Mä valitsin päälleni kukkapöksyt, jotka eivät ehkä ole ihan sitä ominta itseäni, mutta toimivat mustan yläosan kanssa ja hillityssä värissä. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen, kun ilmestyin ekaa kertaa sen eteen näissä "mummohousuissa", LOL... Yläosana perus musta toppi ja Zaran niittibleiseri. Ainoaksi väripilkuksi asuun jäi tuo sähäkän sininen nahkakirjekuori, johon olen edelleen ihan rakastunut - se vetää sisäänsä jopa kameran!

Ja vitsit kun näytän aina yhtä urpolta asukuvissa, pitää varmaan alkaa treenaamaan poseerausta yksin kotona, ettei tule niin suurta nolostusta latailla näitä tänne, muahaha!

Ystävän upea statement-kaulakoru. 

Rouvien popot.

Ystävän ystävän kaunis kirjekuorilaukku.

Tanssiskeluiden jälkeen suuntasimme vielä keskustaan syömään gourmet-ruokaa Iguanaan - on muuten uskomatonta miten autio Helsinki on sunnuntai-iltana, mikään paikka ei ole auki ja ruoasta on melkein turha unelmoidakaan... Saimme kuitenkin masut täyteen keskinkertaisella nacho-salaatilla ja päivitettyä TTK-juorut ajan tasalle. Oli muuten hauska huomata miten moni oli panostanut asuunsa yleisössä, mun pää vaan kääntyili ees-taas, kun panin merkille ihmisten asustevalintoja ja imin inspistä omaan pukeutumiseeni. Kyllä suomalaisetkin osaavat, ainakin välillä!

♥ 


Kiitos vielä T ihanasta illasta, parin viikon päästä uudestaan, hih?

4 comments:

  1. Vitsit tota sun jenkkihymyä! Ei kenelläkään voi olla noin täydellistä hymyä. Mööh. :D
    Eikä sun poseerauksessa ole kuules mitään vikaa, nih!

    ReplyDelete
  2. <3 Punastuin! :D Ei, kyl mä aika tyhymältä aina mielestäni näytän noissa asukuvissa. :D :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)