-->

Urban Decay Primer Potion - maailman paras luomen pohjustaja!

Sep 21, 2013

Nyt tämä otsikon ihmetuote löytyy viimein munkin meikkipussista, enkä oikeastaan ymmärrä miten olen pystynyt elämään ilman sitä kaikki nämä vuodet! Ennen UDPP:n hankkimista olin käyttänyt luomen pohjustamiseen jotain random-merkin töhnää, joka hoiti periaatteessa homman ihan kunniakkaasti, mutta on aivan eri planeetalta verrattuna tähän ihmeidentekijään.

UDPP saa hieman laaduttomammistakin luomiväreistä ja pigmenteistä niin sanotusti kaiken irti, eli värit näyttävät huisisti intensiivisemmiltä, kuin paljaalle luomelle tai vanhan primerini päälle levitettynä. Olen ihan in lööv, ja niin ovat muuten kauneusalan ammattilaisetkin - tsekatkaa vaikka uusimman Olivian juttu ammattilaisten kauneustuotesuosikeista, UDPP komeilee ansaitusti oman kategoriansa ykkösenä.

Luomen pohjustaja on ehdottomasti sellainen tuote johon satsaisin vähänkin meikkaavana, koska jos pohja on tehty näinkin mahtavalla tuotteella, et välttämättä tarvitse tähtitieteellisen kalliita luomivärejä meikkipussukkaasi, koska laadukas pohjustaja saa huonommistakin luomareista kaiken tehon ja värin irti.

Suosittelen UDPP:tä äärimmäisen hartaasti ja lämpimästi jokaiselle teistä, joka harmittelee silmämeikin karkaamista luomilta, tai tuskailee rasvaisten luomien kanssa. Tilasin omani LookFantasticilta, eikä hintakaan päätä huimaa, tuote kestää käytössä nimittäin todella pitkään. Onko teillä kokemuksia UDPP:stä?

10 comments:

 1. UDPP on kyllä todellakin kaiken hehkutuksen ja ylistyksen arvoinen. Ihan kirkkaasti paras meikkituote jonka olen ikinä omistanut! Ihan rakkautta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin näin! :) Kerrankin tuote, joka on joka sentin ja kaiken saamansa kehun arvoinen. Lisää tällaisia! :D

   Delete
 2. Enpä ole kokeillut, mutta tuo myyntispiikkisi oli varsin vakuuttava! Mikä näkyy myös tuossa linkissäsi, siellä lukee isolla "SOLD OUT" Hih!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, kappas vaan! :D Lienee Olivian juttu tyhjentänyt hyllyt heiltä... :) On kyllä ihan kaiken hehkutuksen arvoinen tuote!

   Delete
 3. Mulla on luomivärejä muutama kipale, mutta tuo pohjustus täytyy kyllä hommata:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannatan, saat luomiväreistäsi niin paljon enemmän irti tämän tuotten kanssa! Olin itsekin ihan yllättynyt kokeillessani erästä kaunista luomariani tämän kanssa; tulos oli ihan eri planeetalta kuin vanhan pohjustajan kanssa. Olin ihan että "jaa, tässä luomarissa kuuluu näköjään olla hileitäkin", mitä ei ennen ollut näkynyt luomilla laisinkaan... :D

   Delete
 4. Olen ollut tyytyväinen L'Orealin pohjustajaan, jota olen ostanut Yhdysvalloista. Euroopassa en ole samaa tuotetta nähnyt. Kaikkein paras on ollut kuitenkin H&M:n kahden euron pohjustaja!! Sitä ei kuitenkaan ole enää aikoihin ollut myynnissä.

  Ilman pohjustajaa luomivärit lähtisivät muutamassa tunnissa. Täytyy kokeilla tuota seuraavaksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on muuten jännä miten monesti ne kaikista parhaat tuotteet mihin itse kerkeää ihastua poistuvat tuotannosta... :/ Mulla pysyy värit kohtuullisen hyvin ilman pohjustustakin, toki laadusta riippuen, mutta se värintoisto onkin sitten tämän pohjan kanssa ihan omaa luokkaansa! :)

   Delete
 5. Beautybay.com:ssa on tuota vielä saatavilla;) Hinnan päälle ei tule postareita ja kolahtaa suoraan postilaatikkoon:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä kun kerroit, Olivian juttu ja ehkä jopa tämä postaus on selkeästi valanut ihmisiin ostointoa ko. tuotetta kohtaan... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)