-->

Boolilasit vauvanruokapurkeista

Oct 17, 2013

Olen yleensä tehnyt suuren osan tarjoiluista juhliimme ihan itse, mutta tällä kertaa päätin olla synttäreiden suhteen kaukaa viisas ja tyytyä valmiisiin tarjottaviin. Jännä, miten tämä lapsen saaminen tekee ihmisestä vähän laiskan... tai väsyneen, heh. Halusin pöytään kuitenkin jotain itsetehtyä, joten päädyin jemmailemaan tyhjiä vauvanruokapurkkeja viikkoja ennen juhlia ja tein niistä nopsalla fiksillä söpöt boolilasit vieraille.

Kuten kuvastakin huomaa, oli mun diy sieltä simppeleimmästä päästä: irrotin purkeista etiketit ja pesin ne, nakutin Dymolla nimet purkkien kylkiin ja viimeistelin homman raidallisella paperinarulla. Usein yksinkertainen onkin kauneinta, ja purkit miellyttivätkin mun silmää kovasti. Sama teema naruineen ja Dymoiluineen jatkui suuremmissa lasikantisissa "säilykepurkeissa", jotka vetivät sisäänsä ranskanpastillit, vaahtokarkit ja suolaiset nakerreltavat. Laitoin purkkeihin vielä ruokalusikat, joilla naposteltavia oli helppo annostella lautaselle.

Jos olet laillani kiinnostunut kaikenlaisesta näpertelystä, kurkkaa tämän linkin takaa kivoja vinkkejä diy-proggiksiin vauvanruokapurkeista!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Kiva idea! Meillä on piltti purkkeja ihan kamalasti ja jotain diy-juttuja voisi kyllä niistä tehdä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, ja hitsin helppo toteuttaakin vielä. Mietin itse vastaavia jo neidin yksivuotissynttäreille. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)