-->

Giovannin hiustuotteista

Oct 19, 2013

Olen kehunut sarjan kosteuttavaa hoitoainetta blogissa ennenkin, mutta nyt arvioitavana on sen lisäksi myös tuuheuttava shampoo ja hiuksiin jätettävä selvitysspray. Käsitellään ensin shampoo, joka on minun hiuksilleni tämän joukon heikoin lenkki. Valitsin tuuheuttavan shampoo kokeiluun, koska tukkani tuppaa pituutensa vuoksi olemaan aika raskas ja valumaan pitkin päätäni, kun pidän sitä auki.

Root 66 Max Volyme Shampoo oli saanut iHerbissä hyvät arvostelut, kuten lähes kaikki sarjan muutkin tuotteet, mutta kuten sanottu, en kokenut sen tuuheuttavan mun hiuksia lainkaan. Pesuteho on silti hyvä ja tuoksu todella miellyttävä - jälleen kuten muissakin sarjan tuotteissa - ja pakkaus on tyylikkään linjakas. Mulla on myös hiusten etuosassa otsan tienoilla tällä hetkellä kuivemmasta huoneilmasta (?) johtuva kuivempi kohta päänahassa, jota shampoo kuivattaa mielestäni pesuissa entisestäänkin. Edellä mainitut seikat huomioon ottaen luulen päätyväni tilaamaan seuraavaksi kokeiluun joko sarjan hoitavan shampoon, tai vastaavasti sarjan kosteuttavan shampoon. Ehkäpä tämä tuuheuttava shampoo sopisi jollekin lyhythiuksisemmalle, jonka tukka ei ole niin raskas?

Selvittävästä suihkeesta (Vitapro Fusion Protective Moisture Leave-in Hair Treatment) mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa: se auttaa taistossa takkuja vastaan lähes yhtä hyvin, kuin silikonia sisältävät siskonsa, mutta on ainesosiltaan huomattavasti ekologisempi vaihtoehto, kuin edeltäjänsä Schwarzkopfin Moisture Kick-suihke, minkä INCI-luettelon ensimmäinen ainesosa on dimethicone-silikoni. Eli jos minä pärjään lähes alaselkään ulottuvan, helposti takkuuntuvan pehkoni kanssa tällä, niin pärjäät varmasti sinäkin. 

Tarinointia maailman parhaasta hoitoaineesta löydät täältä, tähän mulla ei edelleenkään ole mitään lisättävää! Olen rakastunut sarjaan useastakin syystä: tuotteet ovat parabeenittömiä, sulfaatittomia ja käsittääkseni myös suurimmaksi osaksi silikonittomia. Tämän lisäksi tuotteiden hintalaatu-suhde on mieletön, pakkaukset ovat todella kauniita ja tuotteet tuoksuvat miellyttävälle. 

Olen taas katsellut sarjan muitakin tuotteita sillä silmällä, mielenkiintoisilta näyttävät ainakin seuraavat: tyvikohottaja, hiusta korjaavaa tehohoitsikaa tai hoitoöljy hiuspohjalle. Saas nähdä milloin naputtelen taas tilausta menemään iHerbiin!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)