-->

ihanat kakkoskäden löydöt!

Oct 6, 2013

Aamu alkoi vauvavapaalla, kun hurautin herättyäni ja puuron naamaani lusikoituani Helsingin Jäähallin kirppikselle, sormet jo syyhyten! En ole päässyt tavalliselle kirppikselle kiertelemään sitten kesän Vermo-kiekkojen, joten hinku löytöjä tekemään oli kova. Vaikka itsepalvelukirput ovatkin tosi kivoja ja niillä aika paljon käynkin, ei mikään kuitenkaan mielestäni voita vanhaa kunnon kirppistä, missä ostoksista voi tingata ja vaihtaa siinä sivussa muutaman sanan myyjän kanssa.

Metsästysonneni oli kohdillaan tänään ja löysin vaikka mitä kivaa. Alla kuvallisia todisteita.Rättirintamalta hyppysiini tarttuivat ylemmän kuvan ihana, yönsininen hapsuponcho, 100 % villaa oleva, unelmanpehmyt kaulahuivi talven pakkasia varten ja alemman kuvan upea, inkakuvioitu hame ja viinipunaiset pillipöksyt. Ponchon omistan itseasiassa jo toisessakin värissä, mutta se ei oikein koskaan käynyt värinsä puolesta minulle, joten tuo sininen oli ihan huippulöytö! Ja noista housuista sitten sen verran, että ne ovat ensimmäinen viininpunainen vaatekappale kaapissani, koska luulin aiemmin inhoavani väriä. Ja kappas vaan, niinhän tässä taas kävi, että päästiin pyörtämään puheensa ja hattuansa syömään, koska ah ja voi, miten kaunis tuo väri onkaan. Sain mieheltäkin hyväksyvän kommentin, mallatessani pöksyjä päälleni kotona.


Oman korumerkin takia pyrin olemaan ostamatta koruja "muualta", mutta aina silloin tällöin saatan sortua, jos vastaan tulee jotain oikein kaunista, kuten tänään. Ekan kuvan ketjuista tehty solmukoru oli niin upea, etten voinut sanoa sille ei, vaikka vastaanvanlaisen voisin kyhätä helposti itsekin. Aina ei vaan jaksa... Alemman kuvan korussa taas välkehtivät tähdet ja kuu, ja siihen vaihdoinkin jo vanhan kuluneen ketjun tilalle uuden kirkkaamman. Tosin en ole ihan satavarma, etten sittenkin silppua korua palasiksi ja käytä noita kauniita riipuksia erillisissä koruissa. Tuollainen säihkemäärä saattaa sittenkin olla mulle liikaa yhdessä korussa!

Ja vitsit, kaikki ylläolevat asiat maksoivat siis yhteensä kymmenen euroa, kyllä nyt hymyilyttää! Mukaan kotiini päätyivät näiden lisäksi parit lökäripökät koti-iltoja varten, sekä muutama rätti vaaville, eli kaikenkaikkiaan reissu oli ihan täysi menestys. Mitäs te olette mieltä tämän päiväisistä löydöistäni? Piipahtiko kukaan muu kirppistelemässä?

8 comments:

 1. Mulla ei ole "kirpparisilmää", eli en koskaan löydä itselleni mitään, vaan kaikki näyttää vain harmaalta massalta - olen liian tottunut stockan esillepanotyyliin varmaan... Siskoni taas on vallan etevä tekemään tosi hienoja löytöjä (kuten näköjään sinäkin); harmi, ettei asuta siskon kanssa samassa kaupungissa. Mun mielestä erityisesti se solmukoru oli upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppissilmän kehittyminen vaatiikin aikaa, sinne vaan kirpuille kiertämään, niin siitä se kehittyy! :) Hih, solmukoru olikin mulla jo tänään kaulassa, se on kyllä ihana. :)

   Delete
 2. Siis ihan mahtavia löytöjä olet tehnyt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, kävi kyllä munkki tällä kertaa! :)

   Delete
 3. Hei! Ei liity nyt tähän postaukseen mutta halusin vain sanoa kiitos blogistasi! Ihanaa kun postaat niin usein ja kivoista aiheista. Luen aina vaikken koskaan kommentoikaan! Kivaa syksyn jatkoa! t. Eve

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi sydän, ihana kommentti! :) Huippua saada tällaista palautetta lukijalta, se kannustaa postailemaan jatkossakin samalla innolla, vaikka välillä arjen kiireet postaustahtiin vaikuttavatkin. Olipa siis kiva, että jaksoit jättää kommenttia, upeaa syksyn jatkoa sinullekin, Eve. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)