-->

liukuväriä hiuksiin

Oct 5, 2013

Olen jo kertaalleen suunnitellut hiuksieni  värjäämistä liukuvärillä, mutta jättänyt sen kuitenkin tekemättä, tyytyen vain raidoittamaan koko pääni vaalealla ja oman juuren värisellä raidalla. Nyt maanantaina olisi kuitenkin tarkoituksena toteuttaa liukuväriprojekti sillä verukkeella, että sitten mun ei tarvitse tehdä hiukselleni mitään pitkään aikaan. Toiveissa on nimittäin vielä noin viitisentoista lisäsenttiä tukan mittaan, ja kaikkihan tietävät värjäämisen rasittavan kuontaloa.

Kokosin taas itselleni pienen inspiskollaasin kauniista liukuvärjäyksistä, jota voin sitten vilauttaa kampaajalleni.

kuva :: kuva :: kuva :: kuva
Yritin valkata inspiskuviksi sellaisia fotoja missä hiusten tyviväri vastaisi mahdollisimman paljon omaani, jotta olisimme kampaajani kanssa samalla sivulla siitä, mitä haluan. Oma latvani ei ehkä ole ihan niin vaalea kuin kuvien leideillä, enkä halua sitä vaalennettavan yhtään lisää, joten se saa sitten jäädä hieman tummemmaksi. Uskon kuitenkin että liukuväristä saadaan päähäni ihan kiva. Hui, tässähän alkaa ihan jänskättämään, tämä on varmaan suurin muutos mitä hiukseni ovat kokeneet yli viiteen vuoteen! Hieman siis olen jämähtänyt tähän "raidoitetaan vaan tyveä vähän ja sit saat leikata latvoista sentin"-moodiin...

6 comments:

 1. Voih, kuulostaapa tutuilta ajatuksesi! Sekä lisäpituus että mietteet, ettei hiuksille haluaisi tehdä mitään vähään aikaan. Jotenkin erityisesti parina viime vuotena sitä on havahtunut tiettyyn luonnollisuuden kaipuuseen, siihen miten paljon kuitenkin kaikki käsittely vahingoittaa hiusta ja miten helpompaa vain olisi olla sinut oman värinsä kanssa!

  Kaikki nuo inspiraatiokuvasi näyttävät omaankin silmään tosi hyviltä! Oma hiusvärini on ehkä luonnostaan hivenen vaaleampi kuin näissä, mutta silti samaan liukuväri-ideaan lähteminen houkuttaa todella paljon ( ja "onneksi" se vaikuttaa nyt olevan myös muodissa ;)). Viimeksi kampaajalla käydessä värjäsin tyveni aavistuken lämpimämmällä sävyllä ja ehkä ensi kerralla uskallan mennä taas askeleen eteenpäin - helpompaa edetä muutoksessa askel kerrallaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, mulla on kanssa haaveissa ehkä jopa oma väri koko päähän - sitten aikanaan. :) Mulla on viimeksi ollut väriä koko päässä ehkä seitsemisen vuotta sitten, jonka jälkeen pehkoani on ainoastaan raidoitettu, koen raidoitetut hiukset luonnollisemmiksi väriltään ja niiden kanssa kikkailu on niin paljon helpompaa, kun värin. Värin kanssa saa aina olla huolehtimassa juuresta, mutta kun pää on täynnä eri sävyistä raitaa, ei juurikasvun kanssa ole ihan niin justiinsa! ;)

   On tosiaan ihanaa, että liukuväri on just tällä kohtaa pop, en sitten ole ihan peikon näköinen uudessa tukassani... Isot muutokset kannattaa mustakin ehdottomasti toteuttaa asteittain, ettei shokki ole heti liian suuri, heh. :D

   Delete
 2. Mä kans pähkäilen, että mitä mä tälle reuhkalleni oikein tekisin. Ihan törkeä juurikasvu, tai ei se enää ole juuri, puolpääkasvu enkä todella tiedät mitä tekisin. Liukuväri vois helpottaa tuon juuren kanssa ainaista tappelua tai sit vaan jos raidoittain. I'm so lost!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun reuhka on ihana! <3 :D Koklaa ihmeessä liukuväriä, mä ihastuin siihen kertaheitolla, tulin meinaan just kampaajalta. :) Loistotapa laittaa tukka, jos ei jaksa rampata kampaajalla tiuhaan, ja kuinka siistiä on se, että tämä tyyli on vielä "muodissakin" just nyt? ;D

   Mun päästä tuli hitsin luonnollisen näköinen ja oonkin ihan lovena tähän tukkaan, sanoinkin kampaajalle että nähdään seuraavan kerran ens kesänä, kun kasvattelen tukkaa nyt ilman käsittelyjä taas. SUOSITTELEN! Saanen kuvat tänne tukasta tässä ihan lähipäivinä. :)

   Delete
  2. Hitsin pimpulat! Joo, kuvaa kehiin ehdottomasti :) Sitkun löytäisin vielä jonkun hyvän kampaajan. Huonoja kokemuksia aiemmat, niin en kamalan herkästi uskalla enää edes mennä :/

   Delete
  3. Äh, toi on just niin tyhmää, jos ei ole hyvää omaa kampaajaa. :/ Mulla kävin nyt munkki, kun tämä nykyinen osoittautui heti ekasta kerrasta ihan mahtavaksi ammattilaiseksi ja ihanaksi tyypiksi. :) Ootko googlettanut suosituksia alueeltas tai etsintäkuuluttanut blogissa? Puskaradio on varmaan paras tapa löytää hyvä kampaaja! Ja sit kun meet, niin otat mukaan mahdollisimman luonnollisen näköisiä kuvia, jotka vastaa väreiltään sun omaa hiusten väriä ja selität kampaajalle tosi tarkkaan mitä tahdot. Ja kerrot sille KOKO värjäyshistorian, koska se vaikuttaa hirveesti siihen lopputulokseen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)