-->

päivän meikki

Oct 7, 2013

Hei vaan! Tänään oli siitä normaalista poikkeava päivä, että kerkesin vetäistä ennen kampaajalle lähtöä naamaani muutakin kuin pelkän pohjan ja ripsaria, joten päätin samalla räpsäistä silmistä kuvankin, kun kerran tällainen ihme pääsi tapahtumaan.

Koska UDPP:n hankittuani olen taas innostunut luomareista ihan eri tavalla, kaivoin jemmoistani esille KIKO:n pari palettia, jotka ostin viime vuonna Pariisista, eksyessäni merkin myymälään. KIKO:n myymälät ovat ulkoasultaan ihan karkkikauppoja tällaiselle meikki-intoilijalle, mutta ainakin näiden luomiväriduojen laatuun olen suhteellisen pettynyt.

Vaikka alla oli maailman paras pohjustus, eivät sävyt häivyttyneet kunnolla, vaan jäivät ikävän kakkumaisiksi toistensa päälle. Luomivärin väripigmentti parani selvästi UDPP:n päälle levitettynä, mutta tuo häivytysasia jäi harmittamaan, tietää näilläkin sitten jossain kohtaa heittää vesilintua... Jos jotakuta kiinnostaa käyttämäni sävyt, löydät vastaavat paletit tuolta linkin takaa nimillä 103 Antique Pink/Dark Dove Gray (puuteripinkkiä silmän sisänurkkaan) ja 108 Thistle Pink/Black Violet (tummempaa pinkkiä keskelle yläluomea ja liilaa silmän ulkonurkkaan). 

Tsekatkaapa muuten huviksenne miltä ripseni näyttivät alkuvuodesta viisi kuukautta silmissäni olleiden ripsituuhennosten poiston jälkeen, klik! Hiukkasen on eroa tähän normitilanteeseen; ai että mä olin khuusessa kun poistin hieman synnytyksen jälkeen nuo tuuhennokset ja huomasin omien ripsieni kärsineen noin paljon, huhhuh. Sanon sen vielä uudelleen: ei koskaan enää mulle mitään härpättimiä ripsiin, ja irtoripsiä paardeissa ei siis lasketa.

Nyt kun omat ripset ovat taas terveet ja normaalipituiset, on helppo hymyillä. Huomasinpa muuten tätä kuvaa katsoessani, että ripseni ovat taas eri vaiheissa kasvukautta; vasemman silmän ripset ovat selkeästi pidemmät oikeaan silmään verrattuna. Mielenkiintoista... lol. Löytyykö muita, joilla on kauhukokemuksia ripsenpidennyksistä/tuuhennoksista?

4 comments:

 1. Todellakin löytyy kauhukokemuksia ripsipidennyksistä! Mä olin ensinnäkin ihan sikamaisen allerginen sille liimalle, joten koko ripsien ajan oli silmätulehdus päällä, ja sitten kun luovutin, oli omat ripset sellasen ehkä 2mm pitkä sänki :O Kyllä siinä itku pääs :/ Mutta kyllähän nuo onneks kasvoi takasin. Ei enää ikinä mulle mitään pidennyksiä, sama kävi hiustenkin kanssa nimittäin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kakka, mikä huono tsägä sullakin kävi! :( Mikä harmillisinta, näitä huonoja kokemuksia tuntuu löytyvän joka toiselta tutulta, eli kertoo jotain siitä, kuinka paljon "ammattilaisia" on liikkeellä pidennyksiä tekemässä, ja viemässä pohjaa oikeiden ammattilaisten ammattitaidoilta. Onneksi sullakin omat ripset palautuivat ennalleen, pysytään siis yhdessä kaukana kaikenlaisista lisäkkeistä tästä lähin. :D

   Delete
 2. Voi apua miten herkullisen ruskeat silmät sulla on! Mä olisin kanssa halunnut itselleni, mutta vihertävät tuli.

  On muuten hyvin sun ripset kasvaneet ja tuuhentuneet! Ja nätit :) Meikkikin on nätti, harmi jos tuotteet eivät. Kikosta olen kuullut, mutta oikeastaan vain kynsilakkojen osalta. Mutta tällainen meikkihirmu kun olen, niin varmasti olisin ostanut jos jossain olisi tullut vastaan. Nyt ei sit varmaan tartte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! Ainahan sitä himoitsee sellaista, mitä itseltä ei löydy... Sun ei onneks tarvitse, kun omat silmäsi ovat niin kauniit. :)

   Jep, ONNEKSI palautuivat normaaleiksi, olin jo pitkään aika paniikissa, kun palautumiseen meni yli 3 kk aikaa, hui! :/ Mulla on yks KIKOn lakka, se on ihan ok, mutta harmi vaan, että nuo luomarit on niin plääh. Säästyy kato sunkin rahat... ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)