-->

synttärit ja asukriisi

Oct 9, 2013

Tänään on mun synttärit, mutta siinä ei sinäänsä ole mitään ihmeellistä, koska pyöreitä ei tule täyteen seuraavaan yhdeksään vuoteen. Huomatkaa otsikko; kriisin syy ei siis ole vanheneminen, vaan puhdas panique liittyen siihen, että mulla ei ikäänkuin ole mitään päällepantavaa lauantaille. Sanon ikäänkuin, koska olenhan kuitenkin ostanut jo kaksi mekkoa paardit mielessäni, mutta kun ne eivät vaan sittenkään istu mun päälle. Eka superaleostos Asokselta (köyhdyin kokonaista 13 euroa...) oli heti saapuessaan ihan nounou, mutta toista Halosen Z.I.P.:stä (I know, mikä kauppa se sellainen on?!) hankkimaani niitti-peplummekkoa olen tosissani mallaillut päälleni, mutta kun ei.

Birthday outfit

Kollaasi: Polyvore

Näin muutama päivä ennen kemusia on oikein hyvä hetki alkaa nostattamaan rättipaniikkia, tiedän sen, koska tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun lähden epätoivo-kierrokselle kaupoille ö-suunnitelma mielessäni. Nyt olenkin tullut siihen tulokseen, että mun asukriisin voisi pelastaa kaksi asiaa: näpsäkkä hame ja yksinkertainen joko musta, tai valkoinen toppi. Suuntaan siis porukoiden tullessa kyläilemään vauvavahdeiksi lähimpään ostoshelvettiin, kurkkaamaan ainakin nämä kaksi hametta Henksulta ja Ginalta, ja josko niistä ei kumpikaan olisi hyvä, piipahdan Eurokankaassa etsimässä mustaa paljettikangasta ja surautan itselleni hamosen siitä. Topin nyt sentään luulisi löytyvän suht helposti mistä tahansa, eiks vaan? Asustepuolella ei onneksi ole hätää, kaikki kollaasin asiat löytyvät omasta takaa, huh!

Toivottakaa mulle metsästysonnea rättikaupoille, ettei tarttis lauantaina ihan nakkena lähteä...

4 comments:

 1. Metsästysonnea ja synttärionnea myös! :)

  ReplyDelete
 2. Arvioi puutarhasi kukkien mukaan,
  putoavia lehtiä älköön kirjatko kukaan.
  Mittaa päiväsi kultaiset hetket,
  unohda kokonaan pilviset retket.
  Laske yösi tähtitaivaat,
  turhaan uniasi varjoilla vaivaat.
  Täytä elämäsi hymyllä,
  miksi pilata sitä kyynelillä.
  Iloitse jokaisesta syntymäpäivästä,
  älä välitä vuosista.
  Vaan ikäsi laske ystävistä.

  Huisin ihanaa syntymäpäivää upeudelle ♥

  Ja jokainen noista asukokonaisuuksista on perfecto! Ehdottomasti lykkäset sitten kuvaa tänne mitä päälle lopulta valikoitui :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpa kaunis runo, kiitos Janet onnitteluista! ♥ Yritän saada jonkun ystävän linssin taa lauantaina. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)