-->

tähtihuivivinkki

Oct 3, 2013

Jihuu, vanhempien vanha kone pelittää miehen ansiosta, joten täällä ollaan taas! Toivotaan, että tämä uusvanha kone ei heti petä mua... Tack vielä kerran, mom & dad.

Törmäsin eilen kauniiseen tähtihuiviin kauniin Korundin blogissa, ja päätin vinkkailla teille budjettiversiosta, jos mielitte vaatekaappiinne tähtiä pehmoisen kaulahuivin muodossa. Korundin huivi on tanskalaisen BeckSøndergaardin mallistoa ja hinnaltaan luonnollisesti näitä mun eBay-huiveja korkeampi, mutta ystävän saman malliston huiveja muutaman kerran hiplailtuani voin vakuuttaa niiden villa-silkkiseoksen tuntuvan taivaalliselta ihoa vasten - laatuhan tunnetusti maksaa hieman enemmän. 


Näitä tähtihuivejahan sai kesällä vielä ainakin Kappiksesta eri väreissä, mutta nyt syksyn tullen en ole enää törmännyt niihin kaupoilla. Mun huivit ovat siis tosiaan peräisin eBaysta ja ne ovat materiaaliltaan ihan jotain tekokuitua, jonka noin neljän euron hinta vahvistaa. Matsku on kuitenkin aivan ihanan pehmoista ihoa vasten, ja jos en tietäisi kankaan olevan tekokuitua, voisin hyvinkin luulla kyseessä olevan jonkin laadukkaammankin materiaalin.

Tässäpä siis budjettihuivivinkki sinne ruudun toiselle puolen, josko teistäkin löytyisi tähtifaneja!

2 comments:

  1. luulenpa että on ihan pakko käydä klikkailemassa sininen tahi beige huivi ostoskoriin. Tai ehkä molemmat :D Kiitti vinkistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, ei kestä! Ota molemmat, ei tosiaan tee mitään hurjaa lovea lompsaan... :D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)