-->

uusi pehko liukuvärillä!

Oct 8, 2013

Minä tein sen! Eilen poistuin kampaajaltani äärimmäisen tyytyväisenä uuden värin kanssa, joka oli ihan just eikä melkein sitä, mistä haaveilin. Jaksan ihmetellä suht tuoreen kampaajatuttavuuteni taitoa, kummankin kerran hänellä nyt käytyäni olen lähtenyt kotiin hymy huulillani - ja se on paljon se, voivat monet ystäväni todistaa, hih.

Tässä siis kuvat tukasta hieman jo pakenevassa luonnonvalossa otettuna, väri vastaa luonnossa kuvia aika yksi yhteen. Ihan juurta ei värjätty ollenkaan, vaan tuo oman juureni värinen väri ulotettiin mun vajaa viisisenttisen juurikasvun päälle ja vielä hieman sen ylikin, jonka jälkeen liukua jatkettiin astetta vaaleammalla sävyllä kohti latvoja. Latvan viimeistä viittätoista senttiä ei värjätty ollenkaan toiveestani, koska se on hiusteni käsitellyin osa, ja sitäpaitsi olin tyytyväinen latvan väriin jo valmiiksi. Tuloksena on todella luonnollinen väri, josta vanhat raidat kuultavat vielä kivasti läpi, mikä lisää entisestään fiilistä "omasta" väristä.

Täältä voi kurkata hiusten tilanteen viime toukokuisen kampaajakäynnin jäljiltä; hiukset olivat silloin selkeästi vaaleammat ja pituuttakin näyttää taas tulleen jonnin verran lisää, kuten pitääkin. Annoin napsaista latvasta pois sentin verran surkeinta hötöä, koska seuraavaa tasoituskertaa suunnittelen vasta ensi vuoden toukokuulle, jolloin hiukset saavat taas kasvaa rauhassa sellaiset seitsemän kuukautta.

Toukokuun kuvassa hiukset näyttävät tuuheammilta, koska kuva on otettu yöllisen sotkunutturan avaamisen jälkeen, kun taas ylempi kuva on vielä kampaamokäynnin jäljiltä olevasta "lirutukasta", jonka silikonipitoiset hoitoaineet saavat aikaan. Pidän toki silarin jättämästä kiiltävästä pinnasta, mutta omasta tukastani se tekee liiankin siloisen ja ohuehkon näköisen.

Mutta siis summa summarum: mä olen hirmuisen tyytyväinen uuteen tukkaan, kannatti kokeilla rohkeasti uutta osaavissa käsissä! Mitä te pidätte muutoksesta?

6 comments:

 1. Hyvältä näyttää :) Ainakaan kuvan perusteella ei ole sellai todella radikaali liuku vaan sopivan hillitty :) Nätti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Janet! :) Jep, tää on todella luonnollisen näköinen nimenomaan, just kuten halusin. :)

   Delete
 2. Onpa upeat hiukset! :) Harvinaisen kaunis ja luonnollinen liukuvärjäys.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elena, mä pidän tästä myös just siksi, että on niin luonnollinen! :)

   Delete
 3. Todella onnistunut luonnollinen liukuvärjäys! t. kampaaja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Mrs. T! Ja kiva kuulla myös ammattilaisen mielipide, vaikka itse olenkin supertarkka myös, en tosin tiettykään ammattilainen. Olen tosi tyytyväinen ollut uuteen väriin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)