-->

uusi pipa

Oct 14, 2013

Lauantaiset juhlat ovat nyt onnellisesti ohi, ja vaikka ilta olikin ihana, olen salaa tyytyväinen siitä, ettei mun hetken tarvitse huolehtia juhlamekoista tai tarjottavien miettimisistä viidelletoista hengelle, hah! Homma meni yllättäen taas niin kiireeksi, että asukuvista ei ole tietoakaan ja ne ainoat kuvat mitkä kerkesin räpsäistä tarjottavista ennen vieraiden tuloa olivat aivat hirveää mössöä, joten se niistä. Muutama vieras joutui perumaan tulonsa viime tinkaan, joten heidän boolilaseistaan saan vielä näpsäistyä kuvat tänne jossain kohtaa, minä kun tuunasin ne itse pilttipurkeista.

Asiasta seinään, tai oikeastaan siihen uuteen pipoon. Taisin fiilistellä tätä ohimennen jo jossain vanhemmassa postauksessa, mutta tässäpä myös kuvat siitä. Sain pipan mammaltani eräällä hömppäreissullamme ja olen ihan rakastunut siihen! Olen jo pari talvea katsellut näitä tupsukarvapipoja sillä silmällä, mutten ole löytänyt tarpeeksi kivaa yksilöä, joten tämä superpehmoinen kashmirvillakaveri on tosi tervetullut kaappiini talvea ajatellen.

Ajatus on vielä väsymyksen vuoksi niin tahmea, ettei tässä nyt tämän ihmeellisempiä oivalluksia ole teille tarjota näin maanantain ratoksi, mutta ehkä te poimitte ne muualta? Upeaa viikkoa kaikille teille, ollaan kuulolla taas!

4 comments:

 1. Todella ihana pipa! Kelpais muuten tännekin :) Olen meinaan melko kova pipojen kuluttaja. Äiti tekee taas uutta, kun vanhat alkaa haperoitua :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Voi että, oon kade kun sulla on lähipiirissä oikein pipantekijä, olispa mullakin! :D

   Delete
 2. Todella suloinen pipo! Sopii kaunottarelle kuin nenä päähän... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana E! :) Nyt alkaa olla kelitkin sellaiset, että pipokauden voipi juuri kohta korkata...

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)