-->

Vauvajuttuja

Oct 15, 2013

Väsymys vaivasi eilen vielä kovasti juhlien jäljiltä, mutten antanut sen haitata suunnitelmaani kuvata neitiä hieman ulkona värikkäiden lehtien keskellä. Mun toiveissa siinsi kauniita kuvia neidistä istumassa lehtikasassa, mutta unohdin kokonaan sen seikan, että kuvattava itse ei välttämättä jaksa nököttää kiltisti paikoillaan, kun äiti naksuttaa menemään tosi mielenkiintoista ääntä pitävällä kameralla. Ja kun siinä ympärillä nyt tietysti oli myös niitä lehtiä joita piti tampata käsillä ja sitten myös kontata edestakaisin...

Saldoksi mulle jäi yksi ainut onnistunut kuva ja miljoona muuta, missä neiti on menossa milloin mihinkin suuntaan tukka kuvainnollisesti putkella. Sanoinkin miehelle illalla, että seuraavan kerran otan mukaan assistentin, joka heittelee lehtiä ilmaan ja harhauttaa kymmenkuisen pysymään paikoillaan, niin että mä saisin ikuistettua tämän ihmeen edes muutamaan kivaan kuvaan, heh!

Tänään oltiin myös ekaa kertaa meidän lähellä sijaitsevassa avoimessa päiväkodissa, ja tykästyttiin tunnelmaan molemmat kovasti. Neiti oli liikuttavan innoissaan muskari- ja leikkihetkestä, ja hyräili mukana kovasti kun isommat lauloivat.  Vetäjätäti tuntui supermukavalta, kuten muutkin mammat, joten nyt tiedän minne me suuntaamme neidin kanssa ensi viikolla samaan aikaan!

Aurinkoista viikkoa teillekin, toivottelee mun pieni syystonttunen!

4 comments:

 1. Voi aaawww, mikä suloisuus pallero ♥

  ReplyDelete
 2. Suloinen pieni prinsessa, ihana.<3 Vauvakuumehan tässä herää uudemman kerran kun näin suloisia kuvia katselee. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, no eiks vaan olekin! ;) Vauvakuume on vaarallinen tauti, hihi... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)