-->

Vauvan ensimmäiset synttärit - inspistä suunnitteluun

Oct 31, 2013

Meidän neiti täyttää vuoden hieman ennen joulua, joten täällä on jo aloitettu suunnittelemaan synttärijuhlia hyvissä ajoin - lähinnä siis minun toimesta, ei miehen. Niin sanotut kaverisynttärit vietetään näillä näkymin muutama päivä ennen varsinaista syntymäpäivää ja niihin kutsutaan mukaan vauvan kummit ja muutamat muut läheiset ystävät lapsineen, keiden kanssa ollaan muutenkin paljon tekemisissä. Varsinaisia kaverisynttäreitä kun yksivuotias ei ehkä mielestäni vielä osaa kaivata, haha... Hänellä on varmasti ihan yhtä kivaa joka kerta, kun on hieman enemmän porukkaa paikalla ja etenkin isompia lapsia, keiden touhuja voi tuijotella ihaillen.

Varsinaisena syntymäpäivänä juhlimmekin sitten ihan perheen kesken, eli mukana menossa ovat isovanhempien lisäksi veljeni ja kälyni siippoineen. Koska suunnittelu on mukava aloittaa jo ainakin ajatuksen tasolla hetki ennen juhlia, surffailin ehtiessäni hieman interneteissä ja löysin yhdeltä lempparisivustoltani mielettömän nättejä inspiskuvia, jotka päätin jakaa teillekin. Tiedän lukijoiden joukossa olevan paljon pienten lasten äitejä, joten josko joku muukin saisi näistä jotain irti!

Kaikki kuvat: Martha Stewart.
4 comments:

 1. Ääk mitä ihania juttuja oot bongannut. Mä kans tykkään järjestellä ja suunnitella juhlia. Teillä onkin todella tärkeät juhlat tulossa. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tuolta saa niin mielettömästi kyllä inspistä! :) Juhlien suunnittelu on kyllä kivaa, tosin joskus myös stressaavaakin. :D Ykkösiä ootellaan jo kovasti. :)

   Delete
 2. Ihania juttuja olet löytänyt netistä! Juhlien suunnittelu on parasta ja niin kiva miettiä kaikki tarjottavat yms..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stewartin sivusto on kyllä tosi inspiroiva. :) Ja pitää tosiaan aloittaa suunnittelu jo hyvissä ajoin, ettei tule tulipalokiirettä ennen juhlia! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)