-->

arkimeikki mattasävyillä

Nov 27, 2013

Otsikko sen jo sanookin, postaus sisältää kuvallisen todisteen eilisen arkimeikistäni, joka oli kyllä mut tuntien hieman normiarkimeikkiä näyttävämpi, mutta joskus niinkin. Piipahdimme vauvan ja ystävän kanssa Helsingin keskustassa pienellä second hand-putiikkikiekalla, joka sisälsi Kaivarin kanuunan lisäksi SomaOman ja Amadon - harmiksemme Ruutu Rouva oli juuri eilen kiinni.

Amado oli tarjonnaltaan selkeästi paikoista kivoin, harmi vaan että töykeä keski-ikäinen (ilmeisesti) omistajarouva onnistui pilaamaan fiiliksen jo heti päästyämme kauppaan sisään vaunujen kanssa kuivilta kaduilta. Hän asettui melkein eteemme ja tivasi tiukkaan sävyyn vaunujen kuratilannetta, johon totesin napakasti että kadut ovat rutikuivat. Tähän hän vastasi, että "nimimerkillä kokemusta on". Hän rupatteli koko putiikissa vierailumme ajan jonkun tuttunsa kanssa, eikä edes viitsinyt vastaamaan, kun huikkasin lähtiessämme ovelta kiitokset. Uskomattoman töykeää "palvelua", sanon minä! Vaikka putiikin valikoima on mielenkiintoinen, en usko jaksavani vaivautua sinne enää uudelleen. Arvostan nimittäin hyvää asiakaspalvelua, tai edes asiakaspalvelua liikaa.

Oli muuten pakko verrata tuota tapausta siihen, kun kävimme Hannan kanssa vuoden alussa vastaavalla kiekalla Theodorassa, jonka omistaja toivotti pieneen putiikkiinsa auliisti ja iloisesti sisään kahdet vaunut, ja vieläpä loskakeleillä! Siinäpä olisi muillekin putiikinpitäjille aurinkoista myyntiasennetta malliksi.

Meikistä vielä sen verran, että tein sen Grimasin mattasävyillä, sisänurkkaan haaleaa persikkaa ja ulkonurkkiin taupea. Rajaukset on myös tehty Grimasin tummanharmaalla mattaluomivärillä.

Onko muilla negatiivisia kokemuksia vaunujen kanssa liikkumisesta? Avauduin asiasta eilen jo oman Facebookinkin puolella ja sain - jännä kyllä - muilta mammoilta reilusti komppausta fiiliksilleni...

4 comments:

 1. Törkeää käytöstä ko. liikkeessä. Olen kokenut saman itsekin, ilman vaunuja tosin. Me emme selvästi ystäväni kanss aolleet potentiaalisia asiakkaita, joten tuolloinkin omistaja puhuin vain tuttavansa kanssa vastaamatta kysymyksiimme. Näemmä ei ole palvelu parantunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskomatonta! Herää kyllä kaikenlaisia mietteitä tuollaisesta käytöksestä, etenkin kun kyseessä on vähintäänkin aikuinen nainen, joka on vielä yksityisyrittäjä. Aika pienet ovat kuitenkin piirit täällä Suomessa ja sana, etenkin huono leviää todella helposti juuri esim. blogien välityksellä. Näköjään hänellä on sitten varaa kohdella potentiaalisia asiakkaita näin, todella harmi juttu.

   Onneksemme Helsinki on täynnä muita second hand-putiikkeja, joissa ymmärretään vielä ystävällisen asiakaspalvelun päälle! ;)

   Delete
 2. Voi Taru noita sun simmuja! Ei vaihdettais? ;D Mä olen aina himoinnut ruskeita silmiä itselleni.
  Meikki todella ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, muista että sun vihreät on paljon harvinaisemmat, suurimmalla osalla maailman ihmisistä on ruskeat silmät. Että nää ei kuule kovinkaan spesiaalit ole! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)