-->

Koristeltu paperilahjapussi

Nov 13, 2013

Sain viikonloppuna taas tee-se-itse-kohtauksen, jonka seurauksena askartelin isänpäiväkortteja kaksin kappalein, tein ensimmäistä kertaa elämässäni Rocky roadia (siitä lisää myöhemmin!) ja askartelin vielä kauniin paperipussin puutteessa sellaisenkin, jotta saatiin herkkuviemiset anoppilaan nättiin kääreeseen.

Tein mustan pussin A4-kokoisesta, hieman normaalia kovemmasta paperista, jonka taittelin pussin muotoon (tarvitseeko tästä tutoriaalin, anyone?) ja liimasin kuumaliimalla. Koristeiksi riittivät kahtia taitettu pitsimäinen lasinalunen, piparkakkureunasaksilla leikattu ympyrä ja Dymoiltu tägi.

DIY paperipussi pitsillä

DIY paperipussi pitsillä

Pussukasta tuli mielestäni tosi söötti, ja rupesinkin jo suunnittelemaan näiden tekemistä joulua ajatellen. Näistä saisi kauniita kääreitä pikkulajoille paperia ja koristeita vaihtelemalla. Askartelusta puheenollen, nyt onkin jo korkea aika aloittaa joulukorttisuunnittelu, koska niiden tekemiseen menee kuitenkin jokin tovi. Oletteko te jo aloittaneet joulukorttiprojektin?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Noita pitsijuttuja pitäisi ostaa muuten lisää - olen hussannut näemmä omani johonkin kun etsiskelin niitä tässä eräänä päivänä. Ovat ihan mahtavia askarteluun. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin, mä just kanssa mietin, että pitää hamstrata noita vielä lisää! :D

   Delete
 2. Vitsi kun olis itekin noin luova. Olis ihanaa antaa lahjaksi itsetehtyjä juttuja. Mut noup, musta ei vaan ole sellaiseen.
  Joulukortit on kyllä jo hoidossa, ostin ihan vaan valmiit setit. Kirjottaa vielä pitäisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Netti on pullollaan niin kivoja idiksiä, että on helppoa olla luova! :D Eikä kaikki jutut oo kaikkia varten, sä oot supertaitava meikkaaja, eli siis LUOVA myös. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)