-->

Nahkatähtikoristeet lehtikuusen oksilla

Nov 21, 2013

Nyt mullakin on vihdoin niitä, ihania lehtikuusen oksia nimittäin! Viime vuonna tähän aikaan katselin niitä kaihoten muiden blogeissa, mutten löytänyt harmikseni Lehtikuusta mistään läheltämme. Nyt tämä ongelma on kuitenkin korjattu, bongasin kävelyllä suuren lehtikuusen läheltämme, ja mikä kätevintä, joku oli ystävällisesti haravoinut sen alle ison kasan oksia, josta minä kävin valkkaamassa parhaat päältä. Että kiitos vaan!


Oksat käpyineen ovat mielestäni kauniita jo ihan pelkästään, mutta mieleni teki vielä koristella niitä jotenkin, joten suuntasin pajalle. Materiaaliksi valikoitui luonnonvalkoinen nahka, josta leikkelin mallin piirrettyäni pieniä ja hieman suurempia tähtiä, jotka rei'itin ja ripustin oksille killumaan juuttinarulla. Olen ihan rakastunut asetelmaan, ja mikä parasta, sitä on helppo muutella oksien määrää vaihtelemalla, tai tekemällä erilaisia koristeita siihen.

Mua himotti myös kovasti ripotella oksille ja etenkin käpyjen päälle hieman hopeista glitteriä, mutta onnistuin vielä toistaiseksi hillitsemään itseni... Mutta ehkä siinä on seuraava koristeluidis, kun tämä nykyinen setti alkaa kyllästyttää!

Oletteko te jo koristelleet kotianne talvi- tai joulukoristeilla?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Onpas kauniita nuo lehtikuusen oksat, täytyy pitää silmät auki jos itsekkin jostain löytäisin. Meillä on vasta jouluvalot ulkona ja olohuoneen ikkunassa+ joulukalenteri jääkaapin ovessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö vaan olekin, nuo nypyt oksissa tekee niistä jotenkin hauskan näköiset! :) Meilläkin on ledit jo ulkona ja partsilla, joulukalenteria en ehkä hankikaan, kun unohdan AINA avata ne luukut... :D

   Delete
 2. No juu, varmaan kaksi viikkoa sitten tuli koristeltua :D Aikainen lintu madon nappaa tai jotain... ;) Onpa tosiaan kaunis asetelma, kelpais mullekkii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, oikea asenne sulla! :D Kiitti, Ansku! :)

   Delete
 3. Ihanan näköinen puska! Meillä koristelut rajoittuvat kynttilöihin, kukkiin ja pariin valosarjaan. Ja joulun korvilla tietty kuuseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään nykyään tuolta mettästä raahata kaikennäköistä tikkua ja risua himaan ja tehdä niistä sitten koristeita. Viime vuonna väänsin oveen kranssin kuudenoksista. :D DIY or die... ;)

   Delete
 4. Voih, mä olen hirmuinen jouluihminen ja nyt ahdistaa kun en voi joulua vielä laittaa. Taitaa tulla hippanen kiire siellä uudessa kodissa sitten äkkiä tunkaista joulujutut joka paikkaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu, joulu on ihan paras juhla! <3 No mietit vaan sitä, että miten ihanan saat sitten ensi joulusta tehtyä, kun ootte jo kaikki tavarat saaneet kunnolla paikoilleen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)