-->

kullan säihkettä kynsillä

Nov 30, 2013

Tein tänään taas urotyön ja viilasin totaalisesti ylikasvaneet kynteni lyhyiksi ja lakkasin ne kauniisti kimaltelevalla kylmän kultaisella hiekkapintalakalla. Kärkiin sivelin vielä kaikissa sateenkaaren väreissä loistavaa, kultapohjaista hilelakkaa, joka viimeisteli lakkauksen. Harmi vaan, ettei se näy kuvissa juurikaan!


Päivä kului superhyvässä seurassa, minä ja vauva piipahdimme nimittäin keskustassa lounaalla ja laukkukaupoilla vanhempieni kanssa (isäni ei ollut kovin innoissaan jälkimmäisestä, tosin...). Mies on ollut loppuviikon reippaassa flunssassa, joten meiltä peruuntui eräs mökkireissu sen vuoksi. Onneksi tosiaan keksin tälle päivälle korvaavaa ohjelmaa, aloin tulla jo hieman mökkihöperöksi, vaikka piipahdin eilenkin - jopa ilman vauvaa - kirpparilla. Kiitos vielä kerran ä & i loistoseurastanne, oli tosi mukava nähdä teitä! 

5 comments:

  1. Hyvin näkyy hileet lakassa! Itseäkin alkanut hilemäiset lakat kiinnostaa, ja mattamaiset myös. Ehkä pitää pitää silmät auki kemppareissa pyöriessä.

    ReplyDelete
  2. Oi, mä rakastan kaikkea kimaltavaa! :D Mutta joskus iskee itsesensuuri ja yritän hillitä tätä hilemaniaa, mutta näin joulun aikaan se on kai ihan ok... ;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)