-->

Lancôme Teint Miracle

Nov 4, 2013

Viikonloppu meni taas ihan hujauksessa, joten en viitsinyt tulla päivittämään blogia pelkällä "moi, olen nyt tosi kiireinen, mitäs teille kuuluu-hötöllä", eli täällä on siksi ollut hiljaista. Olimme lauantaista sunnuntaihin vauvan (apua, alkaa tuntua että vauva ei enää oikeastaan mikään vauva olekaan, vaan pikkuinen taapero...) kanssa yötä vanhemmillani, kun miehellä oli iltamenoa. Tapasin samalla reissulla myös paria ihanaa ystävääni vauvoineen, joten tyttöhömppääkään ei viikonlopusta puuttunut.

Otsikossa on puhe Lancômen meikkivoiteesta, joten siirrytään siis siihen tämän aasinsillan kautta. Itse olen pääasiallisesti käyttänyt meikkipohjana jo monta vuotta mineraalimeikkiä (EveryDay minerals), mutta viimeisen vajaan vuoden sisään olen vaihdellut pohjan teossa mineraalien lisäksi Garnierin BB-voidetta (helppo ja nopea arkimeikin pohjan teossa) ja Grimasin meikkivoidetta.

Ihoni on aina ollut suhteellisen hyvässä kunnossa, jos ei ota huomioon näitä kirottuja hormoninäppyjä, joita naamaani ilmestyy kuin taikaiskusta aina tiettyyn aikaan kuusta... Peittoa olen näppyjen lisäksi tarvinnut lähinnä silmien alle, ja siihen hommaan onkin sitten omat tököttinsä olemassa. Yritän päästä tällä pohjustuksella (hehe) siihen, että en ole koskaan nähnyt tarvetta maksaa meikkivoiteesta paria kymppiä enempää, joten olen ainoastaan seurannut kaukaa, kun muut ovat hehkuttaneet otsikon meikkivoidetta blogeissaan, ja onpa kyseinen tuote keikkunut naistenlehtien suosikkimeikkipalstojen ykköspallilla useammin, kuin kerran meikkivoiteiden paremmuudesta kisailtaessa.

Jos siis ihmettelette miten taskuuni onkin yhtäkkiä päätynyt normikokoisen meikkivoiteen lisäksi myös näytekoko kyseisestä tuotteesta, on vastaus kysymykseen äitini. Mamma oli ikäväkseen hankkinut meikkivoiteen väärässä sävyssä, ja kokenut sen muutenkin hieman liian tuhdiksi tavaraksi iholleen, joten nämä päätyivät siis kiertoon mun luokse. Normikokoisen purnukan sävystä mulla ei ole tietoa, koska numero on kulunut pois putilon takaata, mutta normikokoinen putilo vaikuttaisi olevan ihan aavistuksen tummempaa sävyltään, kuin tuo näyte.

Eilisen kokeilun perusteella meikkivoiteen koostumus kyllä miellyttää kovasti mua, mutta etenkin tuon suuremman pullon sisältö on hieman liian tummaa mun kalpealle talvi-iholle. Mutta ei hätää, mullapa onkin jemmassa yksi kappale sävyltään liian vaaleaa Lumenen CC-meikkivoidetta, jonka ostin tyhmänä Stockan myyjän suosituksessa sävyssä ligth, kun olisi pitänyt luottaa omaan näkemykseensä ja ottaa se medium, hitsi! Ja mitä saammekaan, kun yhdistämme liian vaaleaa ja liian tummaa meikkivoidetta? Oikein, juuri prikulleen oikean sävyistä meikkivoidetta juuri minun kasvoilleni - ja mikä parasta, sävy on aina säädeltävissä sen hetkiseen naaman rusketustilanteeseen sopivaksi. Ennuste naamani rusketustilanteelle on tosin suht heikko; ellen tässä jossain kohtaa innostu taas päivettämään sitä itsestäänruskettavilla. Mutta kuitenkin.

Eli ongelma on siis ratkaistu ja pärjäilen mitä mainioimmin näillä kolmella putelilla talven yli, ja varmasti vielä pitkälle kesäänkin. Mikä on teidän suosikkimeikkivoiteenne ja onko teillä ollut ongelmia oikean sävyn löytämisessä omalle ihollenne? Myös hyviä vinkkejä sävyn mätsäämiseen omalle hipiälle otetaan vastaan kommenttien puolella!

P.S. Blogini yksivuotispäivä kolkuttelee jo ovella, ja mulla saattaa olla pieni arvonta suunnitteilla teille sen kunniaksi... Pysykäähän kuulolla siis!

2 comments:

 1. Mulla oli tästä kanssa testeri, mutta totesin, ettei se ihan täydellisesti sovi pahasti finniselle iholle. Koska tuo on sen verran hohtava, korostuu finnitkin inhottavasti. Mutta jos ja toivottavasti kun pääsen niistä eroon, olisi tämä todella vahva meikkivoide ostoslistalla.
  Yksi mistä tykkään kovasti on Lorealin True Match. Se on tarpeeksi peittävä ja silti kevyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti tosta Lorkku-vinkistä, pistetään se korvan taa tulevaisuutta varten. Mä en kokenut ainakaan tuon Lumenen CC:n kanssa blandattuna Lancomen mitenkään korostavan näppyjä, mutta ehkä se CC:n peittävyys sitten auttoi siinä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)