-->

Helmikoristeltu nahkaranneke

Nov 29, 2013

Tämä viikko on kulunut tehokkaasti korupajalla huhkien, ja olenkin saanut monta tilausta eteenpäin ja jotain muutakin valmiiksi siinä sivussa. Nämä rannekkeet tulette näkemään eräässä toisessa blogissa tässä piakkoin, ovat muuten aika peruskauraa, mutta kyseisen bloggaajan toiveesta lisäsin rannekkeisiin valkoiset makeanvedenhelmet vähän herkistämään niiden fiilistä.Helmiä on tullut yhdisteltyä nahkaan jo pitkään; mielestäni yhdistelmä on kyllä joka kerta ihan yhtä toimiva! Mulla on edelleen kuvaamatta suuri määrä itselleni tehtyjä nahka-helmirannekoruja, jotka ovat olleet käytössä vuoden alusta asti - mistähän niitä lisätunteja saisi ostaa vuorokauteen pienen touhkottajan kanssa?!

Huomenna puoliltayön päättyvässä koruarvonnassa on tällä kertaa palkintona hieman toisenlaisia koruja, käyhän osallistumassa siihen, jos et vielä ole tehnyt sitä.

10 comments:

 1. Oi miten nättejä mutta samalla tosi cool!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helmien ja nahan yhdistelmä kyllä toimii aina, niistä tulee kimpassa jotenkin hurjasti enemmän, kuin vaan toistensa yhteenlaskettu summa. :D Kauheen hienosti sanottu, muka... :P

   Delete
 2. Siis vau! Ei apua! Liian ihanat! Onko väärin haluta itselleenkin noita?
  Ei hitsin pimpulat! Taru, tää tahtoo sun korut! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ei se ole ollenkaan väärin, päinvastoin! ;)

   Delete
 3. Kauniita! Paljonko nuo maksavat? T: Elina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Elina, mulla ei ole tätä mallia valmiina tällä hetkellä varastossa, mutta jos olet kiinnostunut tilaamaan vastaavan, laittele mulle meiliä tuonne BESO:n puolelle, eli besohelsinki (ät) gmail.com. :)

   Delete
 4. Upeita! Kertakaikkisen upeita! Pitää vaan muistaa vielä kun maalta kotiudutaan niin laittaa mailia, koska nyt iski kateus, minäkin haluan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Dahlia! :) Laittele ihmeessä, kyllä sinäkin saat. ;)

   Delete
 5. En olis kyllä koskaan uskonut, että tuollaisiin sopii helmet, mutta kappas.. Joillakin vain on silmää tuollaiseen. :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään tosi paljon yhdistää just helmiä nahan kanssa, on jo pitkään ollut yks suosikkijutuista! Ne on niin erilaisia materiaaleja, että tuovat ihanaa kontrasti toisiinsa, mutta silti mätsäävät. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)