-->

Oikotien helmiä

Nov 7, 2013

Harrastan satunnaisesti Oikotiellä pyörimistä ja kauniiden asuntojen bongailua, vaikkei tarvetta uudelle ole moneen vuoteen. Varsinkin jos laittaa hintahaarukaksi omat varat reippaasti ylittävän summan, voi löytää todellisia jalokiviä, joiden sisustusta katsellessa silmä lepää. Tässä kuvia muutamista tämän kertaisista löydöksistä, katselkaa ja huokailkaa.

Jos taskussasi on ylimääräistä sellaiset vajaa 900 000 euroa ja viiden huoneen omakotitalo Espoossa houkuttaa, kurkkaa tämä.
 Jos taas mielesi halajaa Itä-Helsinkiin ja muutaman miljoonan hintalappu ei ole este, kurkkaa tämä.


Reiluun sataankin neliöön mahtuu jo vaikka mitä, jos mielikuvitusta riittää. Tässäpä Yliskylän parhaimmistoa, ja vielä reilusti alle miljoonan!

Loppuun todettakoon vielä että oma koti kullan kallis, ja haaveilu ei maksa mitään. Harrastatko sinäkin päämäärätöntä luuhailua Oikotiellä, tai vaikka ruotsalaisilla kodinvälityssivustoilla?

Kaikki kuvat ovat peräisin Oikotien myynti-ilmoituksista.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

7 comments:

 1. Noi isot ikkunat on ♥

  Mä harrastan kans päämäärätöntä asuntoselailua, mutta etuovi.comissa. Siellä on vielä se "isnpiroidu"-osia ja sieltä on niin helppo kurkkia ihania koteja. Harrastan sitä vähän liiankin usein :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, toi inspis-osio olikin mulle uusi juttu, pitää joku kerta kurkata sekin sitten! :)

   Delete
 2. Joo, onhan näitä kiva katsella. :)

  ReplyDelete
 3. mä käyn muuten kanssa kuolailemassa aina etuoven tarjontaa, Niitä vanhoja taloja... Vaikka ei todellakaan olla muuttamassa mihinkään..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kiva harrastus, eikä maksa edes mitään! :D

   Delete
 4. Iiiihan kiva.. Kelpais mulle jokainen. Vaikka kaikki yhdellä kertaa! ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)