-->

Olohuoneen ruokapöydän uusi ilme

Nov 16, 2013

Sain pari viikkoa sitten - miehen ollessa sopivasti työmatkalla - vastustamattoman sisustushingun, jota piti sitten totella. Kohteena oli olkkarin ruokapöytä, joka oli näyttänyt jotenkin aneemiselta ja nakulta silmääni jo hetken. Olin päätynyt mielessäni ratkaisuun: pyötä tarvitsee päälleen pöytäliinan ja sen päälle vielä kaitaliinan, jotta saan kokonaisilmettä raikastettua. Myös tummat Ikean tuolit kaipasivat freesausta, joten päädyin hankkimaan niiden päälle valkoisen istuintyynyt, jotka tekevät istumisesta nautinnollisempaa takapuolelle ja vaalentavat samalla tuolien tummaa pintaa hieman.


Suuntasin siis vauvelin kanssa Ikeaan ja Jyskiin, mielessäni tarkka suunnitelma. Jyskistä ostin nuo muhkeat, valkoiset istuintyynyt ja Ikeasta lähti mukaan kaikki muu, eli tekstikangas kaitaliinaa varten, kaunis harmaa pellavapöytäliina, ja ihanan suuri kynttiläkippo valkoisine hiekkoineen.

Sitten surauttelin kaitaliinan kokoon ja silitin pellavaliinan ja pöydän uusi ilme oli asettelua vaille valmis. Upean hortensian kipaisin vielä isänpäivää ajatellen lähikukkakaupasta, ja se muuten töröttää tuossa pöydällä edelleen, kuivahtaneena tosin, mutta silti edelleen oikein kauniina.


Itse olen supertyytyväinen uuteen ilmeeseen, ja niin oli muuten työmatkalta palannut mieskin - tehtävä suoritettu kiitettävin arvosanoin! Pöydän vanhaa ilmettä voi käydä kurkkimassa vaikka täältä, kun en tietystikään muistanut kuvata ennen-kuvia ollenkaan.

Mitäs pidätte? Ja hei, muistakaahan käydä osallistumassa koruarvontaan, aikaa on vielä parisen viikkoa, eli vielä ennättää ihan mainiosti!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)