-->

Vichy Idealia Life Serum-haaste: tuloksia jo kahdeksassa päivässä?

Nov 26, 2013

Sain taannoisesta Indiedays Bloggers Inspiration Day:sta mukaani monen muun bloggaajan lailla Vichyn uuden Idealia Life Serumin, joka lupaa muuttaa ihon laatua paremmaksi jo kahdeksassa päivässä. Tartuin toki haasteeseen, etenkin kun juuri siinä kohtaa ihoni sattui olemaan hirveimmässä kunnossa naismuistiin: näpyt, paikoittainen kuivuus ja todella näkyvät väsymyksen merkit kaipasivat todellakin akuuttia apua osakseen!Idealia Life Serum lupaa siis ihollesi seuraavaa:

 välittömästi heleämpi ja sävyltään tasaisempi iho
 vähemmän väsymyksen merkkejä ja pienemmät ihohuokoset jo neljän viikon käytön jälkeen
 sileämmän tuntuinen iho
 uudistuneen, nuorekkaamman ja säteilevämmän näköinen iho

Lisäksi seerumi lupaa pureutua ihon ongelmiin perustavanlaatuisesti, vaikka ongelmat johtuisivat stressistä, UV-säteilystä, muista saasteista tai tupakoinnista, tai huonosta ruokavaliosta. Vaikuttavina aineina toimivat patenttihakuvaiheessa oleva LR2412-molekyyli ja LHA, joiden tehtävä on aktivoida ihon omia puolustusmekanismeja ulkoisia häiriötekijöitä (katso edellämainitut!) vastaan. Seerumi on hypoallergeeninen ja tuoksultaan kevyt, joten se sopii myös varmasti herkkäihoisemmillekin käyttäjille. Tuote on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Entäs minun naamani sitten, mitä Idealia Life Serum teki sen hyväksi kahdeksan päivän haasteen aikana? Käytin siis seerumia uskollisesti joka päivä kahdeksan päivän ajan, aamuisin puhdistetulle iholle ja iltaisin puhdistetulle iholle, jolle olin satunnaisesti levittänyt toisen, hyaluronihappopohjaisen seerumin vielä alle. Pääsääntöisesti käytin tuotetta siis kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin.

Kuvassa näkyy tuotteen valoa heijastavia hiukkasia, jotka antavat seerumille sen kauniin vaaleanpunaisen värin. 


Ihan ensimmäiseksi huomasin seerumin todella selkeän valoa heijastavan ominaisuuden, tuotteen sisältämät kullanhohtoiset pigmentit "meikkaavat" ihonsävystä luonnollisesti heti heleämmän, kuten niiden on tarkoituskin. Pidin myös seerumin kevyestä tuoksusta, ja sen levittyvyydestä iholla, yksi pumppaus tuotetta riittää koko kasvoille. Seerumi todella tekee ihosta vauvanpepunpehmeän, ja olen ainakin ollut huomaavinani ihoni kokonaissävyn parantuneen, kun olen tarkastellut sitä pesun jälkeen, kun kasvoilla ei ole mitään valoa heijastavaa ja siten ihonsävyä tasoittavaa. Myös näppyjen määrä iholla on vähentynyt dramaattisesti, mutta se voi tietysti johtua myös hormonaalisista muutoksista, mitkä ovat naisilla luonnollinen osa elämää, woohoo... Kiinnitin myös kuurin ajan erityistä huomiota taistoon näppyjä vastaan maitohapon avulla, joten sekin lienee edesauttanut niiden katoa yhteistyössä seerumin kanssa. Pidin myös paljon siitä, että seerumi ei jätä iholle kireää tuntua levittämisen jälkeen, kuten niin moni kokeilemistani hyaluronihapposeerumeista tekee. Vichyn seerumia voisi melkein käyttää keväisin ja kesäisin kasvoilla sellaisenaan päivävoiteen tilalla, jos siinä olisi vielä aurinkokerroin mukana. Siinäpä pieni kehitystoive siis L'Orealin väelle!

Onko joku lukijoista jo kokeillut seerumia? Mielipiteitä, anyone?

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

6 comments:

 1. Replies
  1. Jäänyt näköjään näihin kokonaan vastaamatta, höh! :/ Mutta joo, oikein kivan tuntuinen tuote tämä oli. :)

   Delete
 2. Täällä menossa testaus loppusuoralla. Aika samansuuntaisia kokemuksia, eniten kosteutusta varmaan itse tulen kehumaan, mutta ehdottomasti ainakin kehumaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkäsin eniten siitä, että tuote jätti ihon tosi pehmoiseksi. :)

   Delete
 3. Tekee tosi pehmeäksi ihon heti ensimmäisen kerran jälkeen! Hyvä tuote!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just siitä mäkin tykkäsin eniten, että jätti ihon pehmoiseksi. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)