-->

Wanted: täydellinen musta nahkalaukku

Nov 24, 2013

Pari viime vuotta on mielessäni siintänyt se täydellinen, suuri musta nahkalaukku, joka hurmaisi minut sekä upealla disainilla että käytännöllisyydellään - sekä tietysti hopean värisillä metalliosilla, jotka saisivat mielellään tuoda laukkuun sitä jotain pikku ekstraa. Helmpommin sanottu kuin tehty, ja siksi olenkin päätynyt ostamaan tässä välissä ihan muunlaisia laukkuja tuon mustan nahkaunelmani sijaan.

Nyt näin ennen joulua olenkin taas aktivoitunut laukun metsästyksen suhteen ja olenkin ihmeekseni onnistunut rajaamaan vaihtoehdot jo aika vähiin. Ongelmaksi tuntuu aina vain nousevan laukun koko, jonka toivoisin olevan suhteellisen suuri, ehkä noin vajaa neljäkymmentä senttiä leveydeltään ja kolmisenkymmentä korkeudeltaan. Ja sitten ne hitsin metalliosat, ne kun ovat nykyään lähes aina niitä kultaisia, tai vähintään sellaisia kalpean kultaisia, ja minä kun haluan ehdottomasti hopeiset helat! Alla siis kuitenkin tämän hetkiset vaihtoehdot, joista jokaista harkitsen vähintäänkin vakavasti uudeksi arkikäyttölaukukseni.

kuva :: kuva :: kuva
Ensimmäinen vaihtoehto on Alexander Wangin upea rokkihenkinen Jane-laukku, jossa mua erityisesti viehättävät nuo rouheat vetskarit ja hauskat sivutaskut. Hinta on tosin näistä kolmesta kallein, eikä asiaa auta se, että laukun joutuisi tilaamaan EU:n ulkopuolelta, jolloin laukun hintaan on käytännössä suoraan lisättävä tullit päälle.

Toinen vaihtis on kotimaisen LUMI:n iki-ihana Supermarket-laukku suurimmassa XXL-koossa, jota olen jo kertaalleen hypistellyt näpeissäni noin vuosi sitten. Malli on upean yksinkertainen, mutta pienet hopeiset yksityiskohdat kantokahvassa tuovat laukkuun sitä jotain. Olisin kuitenkin kaivannut laukkuun ehkä vielä jotain lisää, vaikka yhden vetoketjun tuohon kylkeen?

Kolmas vaihtoehto on Millyn (merkki ei ole mulle lainkaan tuttu!) kaunis salkkumainen Riley-laukku, jossa viehdyin - arvaatteko jo? - noihin massiivisiin vetojketjuihin. Myös niistä roikkuvat nahkanauhat ovat kiva pikku lisä muuten varsin yksinkertaiseen malliin. Tätä laukkua voisi kantaa myös crossbodyna, mikä tietysti lisäisi laukun käyttömukavuutta pienen kanssa liikkuessa...

Kauhean vaikea valinta kuitenkin! Mistä laukusta te pidätte eniten ja olisiko teillä ehdottaa mulle vielä jotain mallia, jota en kenties ole tullut ajatelleeksi, tähän samaan henkeen?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Kauniita lukkuja. Tämmöisen yksinkertaisuuteen ihastuvana keskimmäinen on suosikkini, muissa on liikaa... no niitä vetoketjuja :D Olen saman dilemman edessä ollut, musta laukkua hopeisilla yksityiskohdilla on tuntunut vaikealta ajatukselta. Siltä suosikiltani Longchampilta olen löytänyt itselleni mieleiset veskat, mutta ne ovat kyllä aika simppeleitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, vetoketjut taas vetoavat muhun jollain kumman tavalla! :D Makunsa kullakin... :) Mä katselin just eilen myös Longchampin valikoimaa, mutta sieltä ei mikään iskenyt kunnolla. :/ Vähän vaikeaksi menee!

   Delete
 2. Noista kolmesta laukusta ottaisin ehdottomasti Millyn. Se on samalla ryhdikäs, mutta rento.
  Laukkuhankinnat on vähän sellainen tunnejuttu mulla. Jos mä rakastun johonkin laukkuun, niin mun on vaan saatava se. Tällä hetkellä omat lempparit löytyy Michael Korsilta ehdotomasti. Himotuksia olen saanut myös Tory Burchilta ja DKNY:ltä. Ja mä olen ihan hillitön laukkufriikki. :D Oikeastaan tosi monet käy :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon jo ihan luovuttanut sen täydellisen mustan laukun suhteen... :P Tuntuu, ettei näistäkään mikään ole kuitenkaan se oikea. :/ Mä oon selannut läpi valehtelematta kymmenien merkkien valikoimat budjetin sisältä, ja ei yhtäkään TÄYDELLISTÄ; monia ihan kivoja, joitakin upeita, mutta mutta... Mä oon niin nirso, etten enää halua ostaa mitään "ihan kivaa", joka päätyy sitten parin vuoden päästä kiertoon! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)