-->

Aspen chic

Dec 29, 2013

Jos mä saisin päättää, pukeutuisin tällä hetkellä ainoastaan kuvassa näkyviin talviromppeisiin, joista tulee mulle elävästi mieleen julkkisten suosima lasketteluresortti Jenkkilän Aspenissa, lumiset rinteet, kirpsakka pakkanen ja minttukaakao. Mutta koska en valitettavasti omista hirsihuvilaa Aspenissa, joudun aika monen muun lailla tyytymään näihin ankeisiin etelä-Suomen plusviisijavettä-keleihin, tein pehmoisista ja pörröisistä vaatteista inspiskollaasin, koska saahan sitä haaveilla.

Ja jos joku tulisi mulle tällä hetkellä tarjoamaan mahdollisuutta lähteä lomailemaan, luulenpa kuitenkin että päätyisin lähtemään johonkin lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan, enkä laisinkaan haikailisi kenkien alla narskuvan lumen perään. Mutta saisi sitä kyllä jo tänne hieman tulla, mieli masentuu tuon ruman harmaan maiseman tuijottamisesta päivästä toiseen!

Aspen chic

kollaasi: Polyvore

Kollaasista näkee aika helposti mua viehättävät talvijutut: maanläheiset värisävyt, geometriset kuviot, tekoturkis ja neulepinnat. Kuviolliset legginsit ja lämpöinen neule on talviklassikko, jossa voisin vaikka asua. Turkissomisteinen viitta on supersöötti, mutta epäilen sen käytännöllisyyttä - tosin Aspenissa ei sellaisista jutuista tarvitsisi huolehtia. Suloinen duffelitakki on ollut ostoslistalla jo jonkin hetken, josko ensi talveksi hankkisin sellaisen itselleni?

Mitkä ovat sinun talven luottoasut?

2 comments:

  1. Kauniita vaatteita, kelpuuttaisin kaikki vaatekaapiini samantien. Huokailin hyvän tovin tässä koneen äärellä juuri tuon viitan perään. Eivät ehkä kaikkein kätevimpiä vaatteita, mutta ne ovat aivan ihania <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sama juttu! Jotenkin sellasia rentoja ja helposti yhdisteltäviä, ja lämpimiä. :D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)