-->

joulukortit 2013

Dec 6, 2013

Kortit piti tietysti tehdä tänäkin vuonna itse, mutta halusin tällä kertaa homman sujuvan hieman sutjakkaammin kuin viimeksi, jolloin räpelsin jokaiseen korttiin vaikka kuinka monta osaa. Aikaa oli luonnollisesti vuosi sitten vielä enemmän, kun vauva mellasti vasta masussa kotinurkkien sijaan. Kortin malliksi halusin jotain super yksinkertaista ja typistin myös lähetyslistaa jonnin verran, oma aika on nimittäin varsin kortilla nykyisellään - tämän voi varmasti jokainen pienen lapsen vanhempi allekirjoittaa!


Pääsin vihdoin käyttämään viime joulun jälkeisistä aleista hommaamaani kuusileimasinta, jota en viime joulun alla millään raaskinut ostaa täyteen hintaan. Kun sen sai Tiimarin alesta alle kahdeksalla eurolla, heltyi sydämeni ja ostin sen tulevien joulujen kortit mielessäni. Siunailen taas kerran noiden leimasimien hintoja, viisitoista euroa on musta ihan hirmuinen hinta yhdestä leimasimesta!

Liimailtuani kuusien latvaan vielä puolikkaat helmet, olivat kortit valmiita. Nyt kun vielä saadaan allekirjoitettua ja kuoritettua ne, niin ne ovatkin sitten maanantaina valmiita postisetää varten. Huraa, taas yksi projekti melkein takanapäin. Sitten pitäisi varmaan tepastella joulukoristelaatikon luo, joka on odotellut purkajaansa keittiön nurkassa jo melkein viikon, eikä kuustakaan olla vielä saatu pystyyn... No hitaasti hyvä tulee, kai.

Rauhallista itsenäisyyspäivää teille kaikille, illalla pitääkin sitten virittäytyä vastaanottimen eteen jokavuotista muotikavalkadia verten!

8 comments:

 1. Haha, postasin juuri itsekin ihan samasta aiheesta eli tämän vuoden joulukorteista, ollaan näköjään käytetty jopa saman sorttisia helmikoristeita :D Tosi kauniit nuo korttisi, hyvä löytö tuo leimasin :) Kivaa itsenäisyyspäivää teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Great minds think alike... ;) Ja kiitos, oon itsekin tyytyväinen, vaikka malli onkin toooosi yksinkertainen tällä kertaa. :) Pitää mennäkin kurkkaamaan sun tuotokset!

   Delete
 2. Voi että kun kauniita kortteja ja tuo leimasin on kyllä kaunis löytö. Minä tyydyin valmiisiin kortteihin, vähemmän stressiä kmun ei askartelusta pidä kun vaan kirjoittelee osoitteet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Mäkin tykkään leimasimesta, mutta ens vuonna pitää keksiä jotain muuta - sit sitä seuraavana voin taas tarttua tohon! :D Juu en mäkään väkisin askartelisi jos homma ei yhtään inspaisi, jokainen tyylillään. :)

   Delete
 3. No mutta nehän on just kivan simppelit! Tuollaiset osaisin ehkä itsekin tehdä. Paino sanalla ehkä. ;)
  Meillä systeri hoitaa nuo, kun hän on näppärämpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä varmana osaisit, tonttukin osais! :D Hyvä työnjako sit teillä... ;)

   Delete
 4. Miten ihanat! Simppelit, mutta samalla kivan monipuoliset :D Mä laitoin taaaas vaan kaupasta ostetut kortit. Ei mulla kyllä olisi ollut aikaa tehdäkään itse. Saman huomaan vaan joka vuosi. Josko ensi vuonna sitten :)

  ReplyDelete
 5. Kiitti. :) Mä en jotenkin vaan voi laittaa valmiita, on pakko tehdä itse, vaikkei aina jaksaisikaan... :D En muuten antaisi itselleni anteeksi sitä järkyttävän kokoista askartelutarvikevarastoa, minkä olen tuonne pajalle pikkuhiljaa koonnut... ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)