-->

Sleek:iä luomilla ja poskilla

Dec 5, 2013

Valittelin juuri tänään ystävän luona käydessäni kuinka kamalaa on laittaa tänne lähikuvia omasta naamastaan, mutta laitetaan nyt meikkijumalten tähden nämäkin sitten tänne pällisteltäväksi. Halusin kokeilla uudemman kerran edellisessä postauksessa esiintynyttä *Sleekin i-Divine Au Naturel-palettia, niin että saisin meikistä tällä kertaa ihan kuvatkin otettua. Tein meikistä hyvin yksinkertaisen, eli liikkuvalle luomelle oikean ylänurkan shimmeristä Taupea ja banaanivarjostukseen luomivakoon käytin alariviltä (toinen oikealta) mattaruskeaa sävyssä Regal.Teen harvoin silmämeikkiäni banaanivarjostuksin, jotenkin en ole aiemmin kokenut tyyliä omakseni, mutta nyt ihastuin lookiin kovasti; se ei ole niin raskas kuin perinteinen kolmiovarjostus luomen ulkonurkassa, mutta tuo katseeseen kuitenkin syvyyttä tuolla luomivakoon häivytetyllä tummalla sävyllä. Tässäpä muuten yksi elegantti neitokainen, jolla on lähes aina tavatessamme kauniit ja oikeaoppisesti tehdyt banskuvarjostukset silmissään.

Ja kuten edellisen postauksen kommenttien puolella jo huutelinkin, kannattaa aina vähänkin enemmän - tai miksei vähemmänkin - meikkaavana satsata laadukkaaseen luomen pohjustajaan, koska ilman sitä monet luomivärit eivät pääse täyteen loistoonsa, eli pigmentti jää monesti harmittavan himmeäksi luomilla. Testasin kämmensyrjääni Sleekin paletin kaikki vaaleat sävyt, ja montaa niistä ei edes juuri erottanut kämmeneltä ilman pohjaa, mutta tehtyäni testin uudelleen UDPP:n päälle, irtosi pigmenttiä jo ihan jokaisesta ja reilusti, ainoa poikkeus oli edelleen huonosti levittyvä persikkainen sävy nimeltä Toast.

Kuvasta näkyy myös himmeästi poskilla hohtava ihanan raikas poskipuna, sävyssä *Rose Gold. Tämä on puhdasta rakkautta, mutta rakkautta olisi tietysti voinut sipaista poskipäille hieman anteliaamminkin... No seuraavan kerran sitten!

* Postaus on tehty yhteistyössä Kosmetikk4less:n kanssa ja sisältää mainoslinkkejä. 

EDIT// Jos tykkäsitte tämän postauksen nahkahelmirannekkeista, kurkatkaapa tänne, yksi onnekas nimittäin voittaa mustan rannekkeen itselleen!

4 comments:

 1. Ihanasti sopii sulle tuollainen meikki.)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Ja hei kiva kun kommentoit, löysin sitä kautta blogiisi. :)

   Delete
 2. Voi kaunotar! Ihana meikki ja ihana sinä ♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)