-->

Juhlatopista kaulakoruksi

Jan 18, 2014

Olin taas jo alkuvuoden perinteeksi muodostuneella kirppiskiekalla aamusta Helsingin jäähallilla ja ostin harakansilmät kiiluen kahdella eurolla GT:n kikkanan biletopin. Toppia mulla ei ollut koskaan suunnitelmissa laittaa päälleni sellaisenaan, vaan ostin sen ainoastaan tuon kaulahärpäkkeen vuoksi - näin nimittäin heti, että siitä saisi äärimmäisen pienellä vaivalla aika upean korun.

Mulla tekee aina tiukkaa edes kutsua tällaisia projekteja varsinaisiksi diy-jutuiksi, koska tämäkin oli toteutukseltaan niin alkeellisen yksinkertainen homma: ratkoin valmiin korun irti paidasta ja sillä selvä! Mutta mikäs siinä, välillä on kiva saada uutta ja kivaa helpolla, niitä muutaman tunnin "niskajumi kaupan päälle"-keissejä kun tulee tehtyä myös silloin tällöin... Mitäpä te tykkäätte uusimmasta korurasian asukistani?

P.S. Pellavaiset tabletit ovat myös uusimpia kirppislöytöjäni olkkarin ruokapöydälle, olen ihastunut niihin palavasti!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Hieno idea ja sehän on vaan plussaa jos valmistuu näppärästi-mit sitä liikaa säätämään jos helpollakin saa näin kaunista:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, no oikeassahan sä taidat olla. :D Tää oli kyllä sarjassa "helppoa halvalla" :)

   Delete
 2. Tuohan on tosi kaunis! Tuon tyylisiä olen kyttäillyt ihan koruhyllyissäkin, mutta vähän eri hintaan. Oli kyllä aika löytö!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mä oon kanssa katsellut sillä silmällä ton tyylisiä, mutta nyt osui eteen "suht" halvalla! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)