-->

Janen uudet vaatteet

Jan 9, 2014

Piristin eilistä iltaani pikku kiekalla Mankkaan Akseli-kirppiksellä, jossa mun tulee vierailtua suht usein. Sieltä tarttuu melkein joka kerta mukaan jotain mulle tai neidille; siellä myynnissä oleva tavara on suurimmilta osin tosi siistiä peruskamaa, seasta löytyy useasti myös ketjuliikkeiden tarjonnan lisäksi esimerkiksi Calvin Kleinia, Poloa, Gantia, GAP:ia ja muita vastaavia, hieman arvokkaampia merkkejä.

Tavara on hyväkuntoista, mutta toki seassa on sitä huonokuntoista trikootakin, josta pyydetään ylihintaa. Asia, jota en kertakaikkiaan ymmärrä! Eilinen kierros oli mun kannaltani varsin onnistunut, löysin muutaman ihanan perusvaatteen, joilla saa taas kivaa vaihtelua vaatekaapin sisältöön, eikä rahaakaan kulunut kuin parikymmentä euroa. Se on tosin mulle aika iso summa kirppistelyyn, jos sillä ei saa "kuin" neljä vaatetta, mutta ne sattuivat kaikki olemaan niin mun näköisiä ja siistejä, etten voinut vastustaa kiusausta.

Vasemman yläreunan preppy-henkinen neulemekko oli ihana löytö Dahlian kirppispöydästä - kiitti vaan vinkkauksesta! - ja se tulee varmasti näkymään päälläni paksujen mustien sukkisten ja pitkien saappaiden kanssa pitkin talvea. Keväämmällä ajattelin yhdistää sen nättien baltsujen kanssa. Oikean yläreunan tummansininen silkkipaita oli niin klassisen mallinen, etten voinut jättää sitä henkariin roikkumaan, etenkin kun hinta oli vain euron. Vasemman alareunan suloinen musta siipineule oli ihan pakko saada, ja sen materiaali on päällä aivan ihanaa, kuin ohueen untuvapeittoon kääriytyisi. Viimeinen löytö on myös peräisin Dahlian pöydästä, valkoinen karvaneuleliivi on mun mielestä ihan mielettömän vinkeä, mutta sitä pitää vielä kaventaa ihan hitusen, että se istuu mulle nätisti.

Rätit mallasi teille Jane, uskollinen ystäväni jo seitsemän vuoden takaa, jolloin pelastin sen entisen työpaikkani, erään vaatekaupan roskislavan vierestä. Janelle ei ollut mitään tarvetta tuolloin, mutta tiesin että en tulisi katumaan sen raahaamista kotiin. Olin ihan oikeassa; tällä hetkellä Jane asuu pajani Expeditin päällä ja mallaa kaulassaan koruja. Jane on myös oiva apuri silloin kun ei itse jaksa ruveta pujottautumaan vaatteisiin, tai haluaa mallata koruideoita muutenkin kuin omassa kaulassa peilin kautta. Pahoittelen Janen kädettömyyttä, kädet makaavat tällä hetkellä varaston perukoilla nuken alustan kanssa, mutta ajattelin kaivaa nekin esiin muutaman Huutikseen myyntiin menevän vaatteen kuvaamista varten. Ajattelin muuten vinkata tänne teillekin myyntiin menevistä kohteista, kunhan saan sen asian hoidettua.

Ihanaa torstain jatkoa teille kaikille, palataan pian!

4 comments:

 1. Oi ihanaa ne saivat hyvän kodin! Huippua! On se toisella käyttämättä jäänyt vaate vaan toisen aarre. Itse tosin huomaan valikoivani kirppikselle vain ns. hyvää kamaa, loput menee UFFille. Olen aivan innoissani siitä, että vaatteet löysivät hyvän kodin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vaan! :) Sama juttu, en jaksa raahata ja hinnoitella turhaan trikoorytkyä, jota on käytetty kaksi vuotta. :D

   Delete
 2. Ää, mie voisin todellakin kotiuttaa tuon liivin. Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon kanssa tosi tykästynyt siihen, ja käyttöä on riittänyt! Se menee tosi monen kanssa ja valkoinen on niin helppo väri yhdistää. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)