-->

Medik8-lanseeraus Haikon kartanossa

Jan 27, 2014

Pari juttua taaksepäin olikin jo puhe ihanasta ja äärimmäisen mielenkiintoisesta talvipäivästä, jonka vietin ihastuttavassa seurassa aina niin kauniissa Haikon kartanossa. Kartano on mulle entuudestaan tuttu paikka ja sinne palaaminen tuo aina ihanat muistot mieleen; juhlin nimittäin siellä häitämme parisen vuotta sitten, ja piipahdimme siellä miehen kanssa myös joulukuun puolella yökylässä. Oli hauska olla paikalla tällä kertaa hieman erilaisissa tunnelmissa, kun Haikon kylpylän uusi yhteistyö uraauurtavan brittikosmetiikkasarjan, Medik8:n kanssa julkistettiin komein menoin.


Sarja ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta googletettuani sen ennen pressitilaisuutta, paloin jo halusta kuulla lisää ja tutustua todella kiinnostavan kuuloiseen sarjaan lähemmin. Medik8-sarjan tuotteet valmistetaan pienerinä Pangaean laboratoriossa Lontoon ulkopuolella ja tutkimuksesta sekä tuotekehityksestä vastaavat biokemistit, farmaseutit ja ihonhoitoalan ammattilaiset. Medik8 seuraa viime aikojen trendiä ja pullottaa mieluummin luksusta kuin satsaa tuotteiden kalliseen ja ylelliseen ulkoasuun. Itse pidän tästä ideasta, jos tuote kerran puhuu puolestaan, ei sen tarvitse olla verhottu kultaan ja timantteihin, etenkin kun sarja panostaa vielä vihreisiin arvoihinkin.

Päätuotesuunnittelija Daniel Isaacs oli paikalla kertomassa tuotteiden valmistusprosessista ja saimme samalla nähdä hänen valmistavan pienen erän sarjan seerumia omakätisesti, paikalle kehitellyssä pienoislaboratoriossa. Kosmetiikan kemia on etenkin viime aikoina alkanut kiehtomaan mua, joten seurasin Danielin puuhia ja juttuja korvat höröllä. Medik8 panostaa tuotteissaan tutkitusti toimiviin ainesosiin, kuten E-, C- ja A-vitamiineihin, sekä yhtiön itsensä kehittämiin ja patentoimiin ainesosayhdistelmiin. Medik8 lupaa tuotteilleen edistyksellisen säilyvyyden ja panostaa tuotteidensa valmistuksessa ja pakkausprosessissaan siihen, että kuluttajan avaama tuote säilyttää tehoainesosiensa täyden tehon koko tuotteen aukioloajan siihen asti, kunnes se on käytetty loppuun. Medik8 pystyy myös jäljittämään minkä tahansa tuotteen tietystä tuote-erästä, jolloin tietyn tuotteen tarkka valmistusajankohta pystytään tarvittaessa selvittämään. Tämä kaikki saavutetaan valmistamalla tuotteita vain pieniä eriä kerrallaan.Sarja on maailmalla moneen kertaan palkittu ja se sopii valmistajansa mukaan kaikille, myös herkkäihoisille. He haluavat tarjota kuluttajille vain parasta, mutta hinnoitella tuotteet kaikkien saataville, joten Medik8:sta voidaankin puhua luksuksena, johon lähes kaikilla on varaa. Sarjan tuotteet ovat myynnissä ainoastaan ammattilaisilla, eli marketteihin ne eivät tule rantautumaan missään vaiheessa.Pääsimme tirkistelemään myös Haikon Span puolella tehtäviä Medik8-hoitoja ja saimme kotiin muutamia sarjan tuotteita kokeiltaviksi. Olin tästä erityisen mielissäni, etenkin kun kassista paljastui dermarollaukseen tarkoitettu neulausstämppi, jonka käyttöön pääsen tosin tutustumaan vasta raskauden jälkeen, koska raskausaikana ei suositella mikroneulaushoitoja iholle tehtävän - höh! Tulen siis takuuvarmasti höpisemään sarjan tuotteista kesemmällä, jahka on sen aika, sen verran kiinnostavilta ne vaikuttivat.

Talven ihmemaa Haikossa.

Alkumaljat juotiin tilaisuuden henkeen sopivasti koeputkista. Asukuvien laatua punnitsemassa minun lisäksi Anna-Maria ja Sara S. Kuvista kiitos Anskulle!

Minä kameran takana ja Anna-Maria edessä. Ja mun takana vielä Ansku, jolle kiitos vielä tästäkin kuvasta!


Loppuun vielä pientä kevennystä, behind the scenes-matskua Haikon portailta. Kuvissa muutama bloggaaja häärää asukuvien oton parissa ja yksi kuvaa touhua. Heh, onneksi kerkesimme sentään bussiin! Oikea hyvän mielen päivähän tuo oli, tarpeellista vastapainoa kotiarjelle kakkavaippojen keskellä, hehe...

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)