-->

Clutchien uusi elämä vetoketjuja vaihtamalla

Jan 15, 2014

Tai uusi ja uusi, eivät ne ole kerenneet vielä ulkoilemaan kainalossani kertaakaan, mutta kiitos näkemäni vaivan, joku niistä pääsee varmasti mukaan seuraavan kerran, kun olen vailla pientä säihkettä juhla-asuuni. Tämän kertaisen DIY-proggiksen kohteena oli kolme kappaletta viime vuonna eBaysta tilaamiani paljetticlutcheja, joita ei ollut hinnalla pilattu, yhden hinta taisi olla nelisen euroa. Kun siihen lisää uuden vetskarin hinnan, 1,3 euroa, tulee kullekin laukulle hintaa huimat viisi euroa - aika hyvä diili, sanoisin!
Toki vanhojen vetskareiden ratkomiseen, saumojen siistimiseen ja uusien vetskareiden paikailleen neulaamiseen ja käsin ompelemiseen meni muutama tovi aikaani, mutta vakuutan homman olleen vaivansa väärti, koska tiedän ettei laukuille olisi koskaan tullut käyttöä alkuperäisasuissaan. Myyjän kuvissa laukuista ei näkynyt vetoketjujen olevan kultaiset joka laukussa, enkä myöskään ollut ihastunut siihen, että ne oli ommeltu laukkuihin kiinni siten, että vetoketjun "saumaa" oli näkyvissä runsaasti. Totesin taas saman kuin niin monta kertaa ennenkin, jos haluan täydellistä omaan makuuni, teen sen itse.

Edelleen huutelen niiden juhlien perään, mulla olisi nyt vaikka ja mitä kivaa härpäkettä kunnon paardeja varten. Sääli sinänsä, että mä pääsen varmaankin seuraavan kerran oikeasti rimpsalle tämän vuoden pikkujouluaikaan, haha... Glamouria kerrassaan täynnä tämä kotiäidin arki, etenkin näin raskaana. Ja pakko vielä ylistää tuota upeaa ilmaa, vaikkei se liity aiheeseen millään tavalla, kyllä aurinko saa ihmisen niin hyvälle tuulelle!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Vitsi, niistähän tuli kauniit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänkjuu, olen samaa mieltä. :) Nyt ilkeäis kyllä käyttää!

   Delete
 2. Niistä tuli kyllä huimasti nätimmät uusilla vetoketjuilla! Näyttää niinkuin ne olisi aina olleetkin siinä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano, noi alkuperäiset oli aika karseat, ei ihme etteivät päässeet käyttöön! :D

   Delete
 3. Tosi söpöt ja ihanan bling blingit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kyllä! Tää on vaan kauheeta, kun ei oo mitään juhlia tässä heti tiedossa ja olis kaikkea kivaa ulkoilutettavaa... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)