-->

täydellinen nude clutch? osa 2

Jan 6, 2014

Tässä postauksessa tuli selväksi, että Rebecca Minkoffin nude Mini MAC Bag ja minä emme tule elämään loppuelämäämme onnellisesti yhdessä, joten olen täällä pohtinut pääni puhki seuraavaa siirtoani laukkurintamalla. Vastaus osui eteeni kuin tyhjästä: selailin eilen päämäärättömästi nettikauppojen kirjekuorilaukkutarjontaa ja huomasin yllätyksekseni Tory Burchin Thea Pebbled clutchin vastaavan täydellisesti hakemaani, tosin se ei taivu arkikäyttöön ihan yhtä saumattomasti kuin Mini MAC.

kuvat: Luisaviaroma


Ongelmakseni ovat lähes aina muodostuneet laukkujen metalliosat, joiden väri tai vähintäänkin sävy on aina vääränlainen makuuni. Theassa ongelma on ratkaistu sillä ettei metalliosia ole lainkaan näkyvillä, kun laukkua käyttää kirjekuorena. Halutessani saan kuitenkin tämänkin laukun heitettyä kroppani ympäri, eivätkä olkahihnan huomaamattomat kullanväriset metalliosat eivät häiritse mua niin paljon, että jättäisin muuten täydellisen nuden juhlalaukun tilaamatta. Hulluttelin jopa ajatuksella käyttää clutchia joskus vyölaukun tapaan, vetäen olkahihnan tarpeeksi kireälle housujen vyönlenkkien sisään ja piilottamalla hihnan pään laukun sisään. Nuden sävykin näyttää ainakin kuvissa ihan täydelliseltä, ei liian kellertävältä, muttei myöskään liian vaaleanpunaiselta. Ja tuo kaunis logo laukun etupuolella tuo laukkuun sitä jotain. Tilaus on vetämässä, joten nyt odottelen täällä jännittyneenä, josko Thea täyttäisi nuden clutchin mentävän aukon laukkukaapissani!

P.S. Tuleeko jollekin muullekin mallista etäisesti mieleen YSL:n Belle de jour? Belle on ollut se laukku, josta alunperin haaveilin nudena, mutta kun koko malli tuntuu tyystin hävinneen maailmankartalta, nudesta laukusta puhumattakaan, päätin antaa asian olla. Kun sitten törmäsin Theaan, olin jo ihan myyty. Myös Thean yli puolta edullisempi hinta toki vaikutti päätökseeni, tämä ostoshan on silkkaa säästöä siis... öh.

6 comments:

 1. Voi kun se on kaunis! Toivottavasti tämä olisi oikea ja kaikin puolin sopiva ja semmoinen jonka haluat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, rakkautta tää on ainakin näin ruudun läpi katsottuna, mutta oottelen nyt rauhassa että näen sen ihan luonnossa ensin... ;)

   Delete
 2. Ihana! Mikä oli hinta? Tuuli

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eiks ookin?! 285. :) Belle huitelee klassikkoväreissä jossain melkein 800 holleilla, välillä sitä on näkynyt 550 erikoisemmissa väreissä.

   Delete
 3. Ou nou, mä niin en nähnyt tätä! Voi hjälpa mig ja mun laukkuhulluutta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täm on kyllä aivan ihana. :D Juuri sellainen kun haaveilinkin, ja nuden sävy on ihan pööfekt. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)