-->

(the perfect) black leather OTK boots

Jan 5, 2014

Oi tätä riemun määrää, mikä rinnassani riehuu aamupäivän kirppiskiekan jäljiltä! Löysin Jäähallilta sattumalta jo kauan mielessäni kummitelleet mustat ylipolvensaappaat tismalleen oikeassa koossa, klassisella hieman suipolla kärjellä ja bileiltoja silmällä pitäen juuri oikeanlaisella korolla varustettuna. Täydellisessä kenkämaailmassa korkoa olisi joko muutama sentti vähemmän tai päkiän alla olisi pieni plato, mutta kyllä sitä on ennenkin kärsitty kauneuden takia. En siis usko kärsiväni pysyvää vahinkoa, vaikka päkiäni juhlien jälkeen hieman nurkuisivatkin näiden buutsien vuoksi.Ylistysvirsi jatkuu vielä: buutsit ovat italialaista tekoa ja toki aitoa nahkaa, jonka pinta on ihanan himmeä, juuri täydellinen OTK-buutseja ajatellen. Ylipolvensaappaissa on nimittäin ajateltava matskua aika tarkkaan, jos ei halua aiheuttaa kanssakaduntallaajissa liikoja Julia Roberts-viboja, viitaten erääseen elokuvaklassikkoon kahdeksankymmenluvun lopulta... Mielessäni olin siis toivonut löytäväni saappaat joko mokkaisina tai juuri mattamustasta nahasta, ja nyt on kenkärukouksiini vastattu! Ja kun kolehtiin kilahti ainoastaan yhdeksän euroa, olen naisista onnellisin.

Edellinen omistaja oli ompeluttanut saappaiden alkuperäisen mallin hieman irtonaiset yläreunat kiinni buutsien varteen suutarilla muutamalla pistolla, jotka minä avasin, saadakseni niihin takaisin tarvittavan lisäpituuden omaa käyttöäni ajatellen. Suunnitelmissani on vielä ommella saappaiden nyt noin kymmenen sentin matkalta aukinainen takasauma kiinni, jolloin niiden muodosta tulee täydellinen omaan jalkaani. Kyllä mun nyt kelpaa, että kutsua juhliin odotellessa...

8 comments:

 1. Hieno löytö! Ja ymmärrän kyllä hyvin tuon vertauksen tuohon vanhaan leffaan - se on joskus pienestä kiinni se vaikutelma;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naulan kantaan, ja sitten jos vielä erehtyy laittamaan buutsit jalkaan ilman tummia sukkiksia, niin aijai... :D

   Delete
 2. Uudet saappaat ovat kyllä aina täydellistä onnea ja nuohan ovat aivan valtavan ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Juurikin näin, en oikein uskonut onneani, kun huomasin saappaiden olevan omaa kokoani. Ja tuo hinta, ai että! :) <3

   Delete
 3. Oi onnenpäivää. Nämä löydöt on kyllä parhautta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, just niin! :D Kirppislöydöistä tulee vielä ekstrahyvä mieli, koska niitä ei ole rekissä roikkumassa montaa vierekkäin, vaan tuurista on paljon kiinni. :)

   Delete
 4. Ihanan näköiset kengät ja hyvään hintaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, oon itsekin ihan myyty! :) Ja rahaa ei kyllä tällä kertaa juurikaan kulunut. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)