-->

Farkkupaidan tuunaus niiteillä

Feb 1, 2014

Joku ihme tuunaus- ja luomisvimma on vallannut mut viime aikoina, ihan kuten esikoista odottaessani. Ainoa ero asiassa on projekteihin käytettävän ajan määrä, vuosi sitten syksyllä juuri äitiyslomalle jäätyäni sitä tuntui olevan vaikka muille jakaa, kun taas nyt hetket ovat varastettuja, ja parasta on puuhailla neidin ollessa hoidossa jommassakummassa mummilassa, kuten tänään.

Tämän kertainen kohde oli jonkin aikaa sitten kirppikseltä kahdella eurolla löytämäni H&M Mama-malliston farkkutunika, joka oli pituudeltaan mun kropalle tosi hölmö, joten päädyin ensin saksimaan siitä ekstrapituuuden pois ja lisäämään sen jälkeen kauluksiin hieman rokkenrollia pyöreiden niittien muodossa. 
Nyt tuunattuna paita saa varmasti enemmän käyttöä, ja siinä lienee masun kohdalla vielä sen verran tilaa, että se vetää pömpän sisäänsä vielä jonkin kuukauden. Jee, taas yksi raksi seinään, valmista tuli! Tänään on muutenkin puuhailtu miehen kanssa kotijuttuja vaikka millä mitalla, kyllä täällä nyt kelpaa, kun pikkutonttu ei ole jaloissa pyörimässä alituiseen. Mutta joo, tuossa juuri hetki sitten totesin miehelle, että on mun nyt jo pientä ikävä, haha. Niin se vaan menee, että vaikka vauvavapaa on välillä ihan välttämättömyys oman jaksamisen kannalta, on pikkuisen kanssa touhuamiseen ja hellittelyyn niin tottunut, että ei oikein ilmankaan osaa enää olla. 

4 comments:

  1. Kiva tuli paidasta - ja näyttää ihan eri paidalta. Se on joskus pienestä kiinni;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Juurikin näin, pienellä vaivalla ja muutoksella on joskus suuri merkitys. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)