-->

Nahkakorkkareiden tuunaus part. 2

Feb 6, 2014

Täällä on tehty DIY:tä DIY:n päälle eilen, kun vauveli oli hoidossa mummilassa. Kohteena oli tällä kertaa täällä blogissakin jo kertaalleen nähty ja muokattu, aikanaan kirppikseltä löytynyt konjakkinen nahkakorkkaripari, joka ei edellisestäkään tuunauksesta huolimatta ollut päässyt käyttöön tällä välillä.Tästä näet korkkareiden alkuperäisen ilmeen, sekä ensimmäisen tuunauksen tuloksen ja alla kuvat viimeisimmästä  - ja näillä näkymin viimeisestä - muokkauksesta. En kuitenkaan kokenut noiden muhkeiden rusettien istuvan kenkien henkeen saumattomasti, joten aikani ideaa makusteltuani päätin pyöräyttää korkkareiden alkuperäisistä nahkanauhalerpakkeista uudet, graafisemmat rusetit, joihin olen täysin hurahtanut.Kengät ovat nyt paitsi nätit katsoa, myös todella mukavat jalassa korkeasta korostaan huolimatta, joten ehkä ne nyt tulevana kesänä sitten vihdoin pääsevät taas jalkaani, jahka pääsen eroon pallomasustani. Yli kymmenen sentin koroilla kipittely ei nimittäin tämän pömpän kanssa hirveästi houkuttele...

Mikä näistä versioista on teidän suosikkinne, alkuperäinen, toinen vai kolmas ilme?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. Kolmas ilme on eniten mun mieleen. Kyllä sä oot kätevä käiäs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, pikkuräpellyksiähän nämä vielä ovat. :D Jos kolmas on eniten mieleesi, niin sittenhän meillä on yhtä hyvä maku! ;)

   Delete
 2. Voi ne ovat kauniit! Tuo viimeinen versio on suosikkini, vaikka toinenkin oli kaunis, niin tämä on vielä natimpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Dahlia. Nyt mäkin oon vihdoin tyytyväinen noihin, enkä malta odottaa, että saan ne jalkaani! :)

   Delete
 3. Kakkosetkin olivat hyvät, mutta tämä 3.versio ja yksinkertaiset rusetit paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekin ollaan siis samaa mieltä asiasta! :) Mun mielestä nuo uusimmat rusetit rauhoittivat kenkien ilmettä mukavasti. :)

   Delete
 4. Hirmuisen viehättävät ja tyylikkäät!

  ReplyDelete
 5. Tää vika on ehdotomasti paras! Ei muissakaan mitään vikaa, mutta näiden rusettien kanssa kengät oikein tuntuvat heränneen eloon. Törkeen nätit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä sun kanssas, viimoinen oli kaikista kivoin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)