-->

Isadora peel-off base - pettymyskö?

Feb 4, 2014

Olin jo pitkään havitellut itselleni Isadoran peel-off basea, koska olen varsin tykästynyt glitterilakkoihin, mutten niinkään niiden tuskalliseen poistamiseen. Löysin sen vihdoin pari viikkoa sitten Helsingin Stockalta, Sokkarilta olivat olleet loppu jo jonkin aikaa. Olin ajatellut aluslakan olevan vastaus glitter-rukouksiini, mutta nyt kerran sitä glitterlakkauksen alle kokeilleena en olekaan enää niin varma. Kerron teille miksi.

Lakan käyttöohje on simppeli: se levitetään normaalin aluslakan tavoin puhtaalle kynnelle ja sen annetaan kuivua noin viisi minuuttia, tai kunnes se on täysin kuivahtanut. Lakka on kynnelle levittäessä maidonvalkeaa, mutta muuttuu kuivuessaan näkymättömäksi. Tämän kerroksen päälle levitetään sitten glitterlakka tai mikä tahansa muu lakka, aivan normaalisti. Jippo piilee siinä, että kyllästyessäsi lakkaukseen, on sen poistaminen äärimmäisen yksinkertaista - nostat vain lakkapinnan kulmaa ja nyhdät koko lakkapinnan kynneltä irti yhdellä vetäisyllä. Ja huom, kun olet levittänyt aluslakan kynnelle, älä kastele niitä ennen kuin olet laittanut sen päälle toisen lakan, koska muuten pinta kuoriutuu kynsiltä pois kuin Erikeeperi konsanaan.Kuulostaa upealta ja helpolta, eiks? Ikävä kyllä hommassa piilee mutta. Lakkasin kynteni tuolla Golden Rosen päräyttävällä lakalla iltasella, ensin alle POB, sitten varsinaiset glitterit kahteen kerrokseen ja päälle vielä päälilakka. Annoin kuivua kunnolla ja ihailin kauniita kynsiäni. Yöksi rasvaan aina käteni, mutta tällä kertaa tuo toimenpide koitui uudenkarhean lakkaukseni kohtaloksi; kaksi lakkapintaa jäi kirjaimellisesti käteeni rasvauksen jäljiltä. Kiva, tosi kiva! Koko lakkausoperaatio meni siis täysin hukkaan, koska en todellakaan jaksanut enää ruveta korjaamaan näitä paria kynttä seuraavana aamuna, jolloin lakkauksesta lähti itsekseen irti vielä toisetkin pari kynttä, buu. Päädyin siis nyhtämään irti loputkin lakkapinnat, kuvasta näette todisteet.En siis suosittele peel-off basea paljaalle kynnelle käytettäväksi, mutta olen lukenut hyviä kokemuksia kyseisen aluslakan käytöstä värilakan päällä, joka on tarkoitus koristella glitterillä, vaikka tähän tyyliin. Tällöin lakkapinta ei kuulemma lähde irti itsestään, mutta on silti helppo poistaa alkuperäisen ideansa mukaan tarvittaessa. Tätä pitää siis vielä kokeilla, ehkä peli ei olekaan vielä menetetty?

Onko teillä jo kokemusta tästä aluslakasta? Saa avautua kommenttien puolella!

6 comments:

 1. Itse en voisi enää elää ilman tätä aluslakkaa!
  Käytän tuotetta niin, että puhtaalle kynnelle levitän kerroksen tavallista aluslakkaa. Kun tavallinen aluslakka on kuivunut, lisään päälle kerroksen Peel offia ja annan kuivua kunnolla. Kun se on kuivunu, lisään yleensä kaksi kerrosta glitterlakkaa/hiekkalakkaa. Näin kynnet pysyvät hyvinä noin kaksi päivää, koska en vaan pysty olla repimättä niitä irti haha :D mutta vielä kauemmin lakat pysyivät hyvinä kynsilläni kun tavallisen aluslakan jälkeen lakkasin kaksi kerrosta peel offia ja sitten hiekkalakkaa :) pysyivät melkein viikon, ennenkuin taas revin ne irti itse (olisivat kyllä vielä hyvänä pysyneet)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos loistovinkistä, olin miettinyt tuon tavallisen aluslakan lisäämistä ensin itsekin, mutta laiskuus iski. :D Jotenkin tuntuu, että aluslakka + peel-off-lakka + kaksi kerrosta glitteriä kestää kuivua IKUISUUDEN, ja kotimamma kun tahtoisi nähdä tuloksia ihan heti mielellään. ;)

   Ei kai tässä muukaan auta, kun tehdä tuolla tavalla seuraavan kerran! :)

   Delete
 2. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta konseptilta. En ole siis ollenkaan perillä kynsilakkatrendeistä, joten en ollut tämmöisestä edes kuullut. Jännä, mutta ehdottomasti ei minulle. saatan rapsutella tavallistakin lakkaa, tuon kanssa saisin olla lakkaamassa koko ajan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, täm on kynsipiireissä hurjan hypetetty juttu ja minä sitten nuita joitakin blogeja luettuani päätin myös tahtoa leikkiin mukaan. :D Seuraavaa kokeilua odotellessa... Heh, sun ei ehkä tosiaan kantsi tätä testailla, jos tuo on lähtötilanne! :D

   Delete
 3. Mä oon miettinyt tän ostamista jo kuinka monta kertaa, mutta päädyn aina lopulta Ei päätökseen. Niin moni on haukkunut tuon, niin ei kyllä ole huvittanut ostaa itsellekään testiin. Glitteri hullu täälläkin, joten apu olis tullut tarpeeseen. En kuitenkaan halua, että glidet lähtee het seuraavana päivänä :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli tosiaan vähän ristiriitainen tuttavuus, pitää testailla tätä lisää, josko vielä saisikin aikaan hyvää jälkeä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)