-->

juhlataminepohdintoja

Feb 2, 2014

Eräs ystäväni juhlistaa pyöreitä vuosia ja kuulemma poskiaankin parin viikon päästä lauantaina. Ja koska itsehän vietän sattuneista syistä suurimman osan ajastani ei-niin-juhlavissa vermeissä, olen jo alkanut suunnittelemaan omaa juhla-asuani.

Alla hahmottelelmani kollaasit, joista toisen tein hieman utopistisemmista lähtökohdista (pallomaha, ei Chanel-laukkua) ja toisen nykyistä todellisuuttaani (ja vaatekaappia) vastaavan. Jos pömppöä ei olisi, kaivaisin kaappini uumenista joskus vuosia takaperin KappAhlista ostamani himmeän hopeiset paljettileggarit, hankkisin jostain ihanan valkoisen printtitopin ja köpöttelisin baanalle upeissa punaisissa koroissa. Chanelin 2.55 on osa tätä unelmaa, joskin olen kyseisen laukun itselleni luvannut hankkia ennen omia nelikymppisiäni.

Ready to party

Kollaasi: Polyvore

Mutta takaisin todellisuuteen. Masu on ja pysyy - ja kasvaakin vielä alituiseen - eli kiskaisen mitä todennäköisimmin jalkaani eBaysta hankkimani näpsäkät haaremihenkiset pillipöksyt ja kirpparilta löytyneen, ihanan epäsymmetrisen mustan bleiskan. Tähän väliin on hakusessa tarpeksi pitkä valkoinen toppi, josta mammapöksyjen masukumppari ei paista läpi, kuten parista omasta kaapista löytyvästä valkoisesta topista. Jos vastaan kävelee näpsä printtitoppi, en kieltäytyisi sellaisestakaan. Mustat korot ja hopeinen paljetticluth löytyvät omasta takaa myös, sitten vaan asustan kokonaisuuden kitsaalla kädellä, toivon nimittäin lopputuloksesta inan androgyynimpää, eli helyt jätetään tällä kertaa minimiin.

Ihanaa tämä juhlaretkujen suunnittelu, melkein puoli ruokaa jo itsessään. Vielä jos saamme onnistumaan tyttöjen kanssa suunnitellun yhteisen valmistautumishetken, tulee illasta varmasti aivan loistava. En malta odottaa!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)