-->

kevätuutta kirppikseltä

Feb 27, 2014

Tänään oli vuorossa taas vauvavapaata, joten suuntasin auton nokan kohti Akselin kirppistä. Kierroksesta muodostui kertakaikkinen suksee; sen lisäksi että vietin paikan päällä kierrellen ja sovarissa rättejä kokeillen pitkälti yli toista tuntia, kiikutin kassan kautta kotiin aikamoisen kasan kauniita vaatteita kevät mielessäni.Sävyt ovat silmääni tosi ajankohtaisia: valkosinistä raitaa, vaalean sävyjä ja korallia. Ja lähtihän sieltä mukaani myös vähän blingiä upean paljettibleiskan muodossa. Bleiska on normikokoani ja tällä hetkellä päälläni sanalla sanoen aika piukea käsien ja rinnan kohdalta, mutta kuten ekankin raskauden aikana, uskallan tietyin kriteerein ostaa oman kokoisia vaatteitani varastoon odottamaan, jos niitä ei kerta kaikkiaan voi ohittaa. Kahdeksan euroa tuosta kimaltavasta ihanuudesta ei mun mielestä ollut liikaa, joten näette mut luultavasti kekkaloimassa kultainen bleiska päälläni sitten loppuvuodesta. Just sopivasti pikkujouluaikaan, eiks?
Kiekan saalis oli muutenkin bleiskapainotteinen, Henkkiksen raidallinen yksilö oli vastuttamattoman suloinen, eikä neljän euron hintakaan käyttämättömästä vaatteesta hirveästi kirpaissut. Kolmas bleiseriostos oli hieman Chanel-henkinen, mustalla tikattu valkoinen neuletakki, joka toimii vielä entistä kivammin, kunhan saan tylsien valkoisten nappien tilalle ommeltua kauniimmat metalliset. Tämän räkille kuvattavaksi päässeen satsin lisäksi ostoskoriin päätyi muutakin, kaikki aika lailla sellaista vaatetta, mitä voi pienellä fiksillä pitää raskauden jälkeenkin. Lukuunottamatta paria ihan oikeasti mammarättiä, jotka suunnittelen pistäväni myyntiin heti masun kadottua. Ja tuota beesiä, paljetein koristeltua tuubihuivia en edes selittele sen ihmeemmin, kai huomasitte jo että siinä on paljetteja?!

Miltä väripaletti näyttää teidän silmäänne?

4 comments:

 1. oi voi mitä löytöjä! Missäs toi akseli tarkalleen ottaen sijaitsee.. Ajattelin, että voisin käväistä siellä kun sinne suuntaan olen tulossa. Jos joskus kyllästyt tohon ruudulliseen neuletakkiin niin vinkkaa mulle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä linkki Akselin sivuille, löydät paikan Mankkaalta. On auki viikolla ja lauantaisin, su kiinni. Oon kyllä tehnyt sieltä ennenkin loistolöytöjä, mutta tänään kävi oikein supermunkki! :D Juu, pistän korvan taa, josko joskus kyllästyisin. :)


   www.akseli.info

   Delete
 2. Hei upeita ostoksia olet taas tehnyt! Pitääkin kipaista Akselilla joku päivä taas ihmettelemässä, en ole hetkeen visiteerannutkaan ja viimeksikin löytyi kaikkea kivaa. Kiitos muistutuksesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No käy ihmeessä, se on kyllä ihan paras itsepalvelukirppu, minkä mä tiedän. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)